Привіт вінничанам із Мадагаскару!

Привіт вінничанам із Мадагаскару!
- Туристів тут люблять, - посміхаючись розповідає журналіст RIA, Віталій Дерех, про свій перший день побуту на Мадагаскарі.

Airport Dubai

 

Наш кореспондент RIA три дні жив у літаках, потягах та в аеропортах, добираючись на величезний екзотичний острів біля південно-східного узбережжя Африки. Відтак, 28 липня, в обід - досягнув мети мандрівки. Вірніше, справжні пригоди тільки починаються!
- Коли ти, єдиний світлошкірий у зоні видимості, ідеш вулицею усі дивляться на тебе, - говорить 26-річний українець. - Жінки сміються і вітаються. Діти бігають довкола і викрикують щось французькою. Водії автомобілів та  мотоциклісти сигналять і махають руками.
А двоє темношкірих підлітків просто на вулиці столиці Мадагаскару, Антананаріво, запропонували Віталію прокататися у саморобній дерев'яній тачці.
Okolyci Antananarivo Madagascar
- Сміються, і пальцями показують: ти плати гроші, а ми тебе провеземо, - продовжує мандрівник. - Я зараз за чотири кілометри від центру столиці. Планую туди піти. Також огляну околиці.
Нагадаємо, що журналіст RIA, Віталій Дерех, вирушив у мандри Мадагаскаром та Африкою, аби відкрити ті краї для загалу наших туристів. Символічна мета мандрівки - могила отця Яна Бейзима, який народився на Хмельниччині, наприкінці ХІХ ст. працював у Тернополі, а згодом виїхав на Мадагаскар і заснував там лікарню для прокажених.
Детальніше про продовження мандрівки під гаслом "Із RIA - на край світу" читайте у №31 "RIA". PDF версію газети можна буде скачати у розлілі PDF на 20minut.ua.

Шлях мандрівки журналіста RIA 26-28 липня:

Відео дня
>
Читайте також:

Тернопільський журналіст RIA Віталій Дерех розповів у Вінниці про свою подорож на Мадагаскар

Сьогодні зустріч з Дерехом, журналістом RIA, що їде в Африку

Приходьте на зустріч з журналістом RIA, який їде в екстрім-подорож на Мадагаскар

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Цю подорож не можна назвати як поїздка на мадагаскар. Адже туди він летить літаком. А от вже звідти він спробує майже без грошей, ночуючи на вулиці, доїхати автостопом до України.
  • Anonymous

    Привіт Віталію!
  • Anonymous

    Тільки транспорт і в одну сторону?
  • Anonymous

    Дорога в Мадагаскар обошлась в 1000 долларов (перелет из Киева в Дубай, из Дубая в Йоханнесбург и с Йоханнесбурга в Антананариву)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up