Тернопільський журналіст RIA Віталій Дерех розповів у Вінниці про свою подорож на Мадагаскар

Тернопільський журналіст RIA Віталій Дерех розповів у Вінниці про свою подорож на Мадагаскар
22 липня в конференц-центрі галереї “ІнтерШик” пройшла зустріч з Віталієм Дерехом, який розповів про свої плани на найближчі три місяці - покинути Україну, та майже без грошей спробувати добратися назад на Батьківщину

Віталій обрав Мадагаскар, так як вважає, що цей острів українці дуже рідко відвідують. Принаймні про такі поїздки в інтернеті згадок дуже мало.

Тернопільський журналіст не збирається ходити пафосними туристичними маршрутами. Він хоче відчути на собі реальне життя пересічного мадагаскарця.

Цю подорож не можна назвати як поїздка на мадагаскар. Адже туди він летить літаком. А от вже звідти він спробує майже без грошей, ночуючи на вулиці, доїхати автостопом до України.

Відео дня
> Ідея поїздки до Мадагаскару у Віталія з’явилась після публікації про блаженного Яна Бейзима. Це ченець-єзуїт, який ще у ХІХ столітті працював у Тернополі з молоддю, а з січня 1899 року долучився до місії отців-єзуїтів на Мадагаскарі. Перший притулок, який був заснований блаженним, нажаль вже не існує. Однак добру справу продовжують інші монахи-єзуїти. Віталій зв’язався з монахами і вони погодилися зустріти його та розповісти про свою роботу. На Мадагаскарі він збирається також описувати природу і спостерігати за місцевими звичаями.Мета проекту - пригода та звітування у режимі реального часу та блогів, відеощоденника та статей-звітів на сайті щонайменше двічі на тиждень про мандрівку, аби ознайомити аудиторію із звичаями, традиціями, кухнею, характерами, історією, туристичними принадами, природними атракціями Чорного континенту.
«Обладнання та інструменти»: усе необхідне, щоб вижити в Африці, одяг та аксесуари з символікою партнерів та RIA.
Деталі маршруту: загалом Віталій подолає 23078 кілометрів, що є половиною навколосвітньої мандрівки. Ми відкриємо для всіх українців Мадагаскар - загадковий острів, що трішки менший за Україну, але на якому розташовані незвідані нашими туристами джунглі і гори висотою 2500 метрів, пустелі. Саме на Мадагаскарі живуть лемури і десятки видів хамелеонів, тут ростуть кактуси, яких не купити у тернопільських магазинах. А пляжі Мадагаскару - одні з найчистіших.

{photo_gallery id=185|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Here in Africa Egypt is considered to be one of most attractive countries in tourism,Egypt contains about 70% of world treasures and monuments in addition to the resorts and villages located on sinai at Red Sea or at the Mediterranean Sea
  • Anonymous

    в захоплені від такої задумки. дійсно, людина прагне справжніх пригод, а не купити білет у тур.агенстві і поїхати "подорожувати" в готель. Віталію, бажаю успіху тобі, сил, набратись позитивних вражень, з задоволенням слідкуватиму за твоїми звітами
  • Anonymous

    чого б то йому це робити!?!? не на оглядини ж їде.
  • Anonymous

    нехай перед поїздкою пострижеться і приведе себе до людського вигляду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up