Тренер Узєлкова Віталій Вдовкін рветься в чемпіони

Тренер Узєлкова Віталій Вдовкін рветься в чемпіони
Тренер вінницького боксера В’ячеслава Узєлкова налаштований взяти всі нагороди всіх турнірів з пауерліфтингу. Нещодавно він став срібним призером першості світу з пауерліфтингу серед ветеранів, і вважає це досягнення тільки стартом.

Віталію Вдовкіну зараз 60 років. Незважаючи на вже поважний вік, тренер з карате, вільної боротьби, боксу, рукопашного та універсального бою кожного тижня займається самовдосконаленням і працює над собою. В його активі вже є безліч нагород з бойових видів спорту. Найбільше нагород з важкої атлетики. Саме з цього виду спорту почався великий спортивний шлях видатного тренера. Та він ні в якому разі не збирається спинятися на досягнутому. Незважаючи на зайнятість тренера, під керівництвом якого виховуються чемпіони, часу на себе йому вистачає.
- Я знаходжу віконечко для власних занять у понеділок, - каже Віталій Вдовкін. - Займаюся в спортшколі № 5 з 12.00 до 13.30. Роботі це не заважає, більше того, я почуваю себе прекрасно. Буду брати участь у всіх турнірах для ветеранів. Завершувати виступи не збираюся. Хочу займатися цим до ста років.
Першим кроком вінничанина на шляху до великих перемог стало завойоване ним «срібло» в першості світу з пауерліфтингу серед ветеранів. Він змагався в категорії 90 кілограмів.
Наступний крок Віталія Вдовкіна - континентальні змагання весною 2013 року.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Anonymous

    а я Узелкову тачку тонировал

    Anonymous reply Anonymous

    И шо за тачка?

    Anonymous reply Anonymous

    Шоха
  • Anonymous

    Даже в так называемой "бездопинговой" версии WDFPF дедушки поднимают намного больше Вдовкина. А в других, более серьезных версиях, он бы и в сотню лучших ветеранов не попал с таким результатом (440 в троеборье, если не ошибаюсь). Странно это все.

    Anonymous reply Anonymous

    странно другое,что проверки на допинг -контроль по факту никто не проходит ,вот и результаті соответственные ,на анаболиках на много меньше надо пахать,,а результаты заоблачные.....В той версии где выступал Вдовкин ,-это обязательная процедура,вот и боятся спалиться на допинге"ддддутые"по этому и не выступают.В этом вся"странность".

    Anonymous reply Anonymous

    Петр, открою вам тайну - на "химии" пахать нужно НАМНОГО БОЛЬШЕ чем без оной, так как способность к восстановлению у "химика" несоизмеримо выше чем у "натурала". Это первое. Второе - где в статье вообще указана федерация пауэрлифтинга, в которой Вдовкин стал призером? И где хоть намек о том что имел место быть допинг - контроль? Ну и третье - если на то пошло - даже у нас в Виннице есть люди старше за Вдовкина, но поднимающие раза в полтора больше. Тот же Лещенко Владимир Палыч например, который в 62 года приседал 250 кило.

    Anonymous reply Anonymous

    Вдовкин возобновил тренировки 6 месяцев назад.После перерыва в 20 лет и за эти 6 месяцев набрал форму чтоб стать призером мира!Думаю есть чему почиться у 63 летнего мужика!То что Виталий тренер высокого класса сомнений и быть не может.Вот что знаю точно,Вдовкин тренеруется без анаболиков и учтите что ему 63 года! КРАСАВЕЦ!!!

    Anonymous reply Anonymous

    После фразы "я ТОЧНО знаю что такой то не принимает стероидов" я падаю в ступор...Крыть нечем...Я не умаляю заслуг Вдовкина. Мне даже по фигу принимал он что то или нет - сие ни опровергнуть ни подтвердить невозможно. Но факт остается фактом - погуглите протоколы чемпионатов мира среди ветеранов и посмотрите результаты. Почувствуйте разницу.

    Anonymous reply Anonymous

    Для меня это не тайна ,-я много лет прозанимался тяжелой атлетикой,правда особо высоких результатов не добился ,но все же первый разряд в полусреднем весе (без химии)я сделал.Если уточнять ,то Вдовкин 1949 года ,в статье опечатка.Что мешает Палычу выступать?Дело не только в том какие результаты в отдельных упражнениях ,многие спортсмены в зале показывают высокие результаты ,а на соревнованиях -"баранка".А в отношении-"какая федерация "и т. д.задайте вопрос самому Виталию,найти его не сложно..
  • Anonymous

    Хоч тренер чогось доб'ється в спорті. Узєлков - тупо шоумен.

    Anonymous reply Anonymous

    профессиональный бокс ,-это щоу и спорт в равной мере, не удивительно что Узелков шоу-мен но и как спортсмена его недооценивать нельзя.Если боксер допущен в ринг боксировать за звание Чемпиона мира ,то это говорит само за себя.

    Anonymous reply Anonymous

    ДАвайте называть вещи своими именами.Узелков-боксер среднего уровня!А если по правде-последний чемпионский титул он проиграл.А чемпионом стал благодаря продажным судьям!
  • Anonymous

    Для справки:Виталий Вдовкин один из первых в Украине стал обладателем черного пояса по киоку- шин карате,+мастер спорта СССР по тяжёлой атлетике и т.д.Чтоб обсуждать Виталия ,необходимо самому чего то значимого добиться в спорте и жизни.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up