На площі Театральній встановили копію київської ялинки з Євромайдану

На площі Театральній встановили копію київської ялинки з Євромайдану
“Ялинка” збита з дерев'яних рейок та обвішана євромайданівською символікою і нагадує зменшену копію київської.

Біля новинки, що встановлена біля намету ГО “Самопоміч”, фотографуються вінничани. Активісти пішли обідати і в наметі сидить лише один черговий. Виявляється, що він і займався вставленням “ялинки”.

- Так сталось, що збирав її пізно ввечері, - розповідає активіст. - Ялинка ще не зовсім вбрана, тому закликаємо вінничан допомагати.
{photo_gallery id=2518|}
Читайте також:
На вінницькому Євромайдані перенесли намет “Самопоміч”

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Это не майдан, это рядом, и люди другие.
  • Anonymous

    www.facebook.com/photo.php?v=10200270633406965 вот это мирный майдан
  • Anonymous

    Мерзавцы, вы за всё ответите.
  • Anonymous

    Які "борці"-така й "ялинка"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:17 Оборонці українського неба знищили 17 з 20-ти ворожих дронів 09:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 08:46 «На щиті» повертаються двоє хоробрих вінничан: Микола Кочмарук та Віталій Кухарук photo_camera 08:17 В Україні сьогодні відзначають День Європи. Історія, заборони та прикмети 9 травня Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up