Вакцинація, історія пасічника та карантин у школі: важливе за 24 лютого на 20minut.ua

Вакцинація, історія пасічника та карантин у школі: важливе за 24 лютого на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 24 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Подарували на іменини… бджіл. Як чиновник став пасічником і для чого він робить вулик зі скла?

Чотири вулики з бджолами подарували на день народження Олександру Роговому. Він багато років працював завідувачем архіву у Липовці. Історик за фахом не думав, що буде бджолярем. Поцікавилися, як йому нова робота з кусючими «підлеглими».

Чи треба вакцинуватися тим, хто перехворів? Відповіді на важливі питання про COVID-щеплення

У Вінниці стартувала вакцинація від коронавірусної хвороби. Не всі готові отримати щеплення. Навіть серед українських медиків, як сказав головний державний санітарний лікар України, лише 40% готові пройти процедуру. Чи добровільне щеплення, скільки воно коштуватиме та чи варто після вакцинації носити маку? У цьому матеріалі ми зібрали найпоширеніші питання про вакцинацію та відповіді на них.

Відео дня

Чи треба вакцинуватися тим, хто перехворів? Відповіді на важливі питання про COVID-щеплення

Вакцина від коронавірусу уже у Вінниці. Привезли понад 17 тисяч доз

Вакцина у Вінниці. Про це у фейсбук написав голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

— 17800 доз — перша партія прибула о 13 годині,  — йдеться у повідомленні. — Вакцина стимулює імунну систему до продукування антитіл для атаки на будь-яку коронавірусну інфекцію. Однією з переваг препарату називають безпечне зберігання за температури від +2 до +8 градусів. Міжнародні клінічні випробування вакцини AstraZeneca показали, що коли людям вводили половину дози, а потім повну дозу, то ефективність сягала 90%.

Перша вакцинована від COVID-19. Щеплення отримала лікарка Людмила Бойко

Перша вакцинована вінничанка — лікарка Людмила Бойко. Про це у фейсбук розповів голова ОДА Сергій Борзов.

— 14.38. Час першої вакцинації на Вінниччині, — каже Борзов та додає. — Сьогодні ж саме Людмила Миколаївна вакцинуватиме інших — вона із мобільної бригади — однієї із 20. Її бригада — жіноча. 

Перша вакцинована від COVID-19. Щеплення отримала лікарка Людмила Бойко

Хворіють вчителі та учні. У школах області спалахи COVID-19 (ОПИТУВАННЯ)

Заклади освіти Вінниччини частково закрилися на карантин. Навчання середня та старша школа продовжуватиме лише дистанційно.  За новими даними у закладах освіти фіксують спалахи захворюваності на коронавірус. Хворіють усі: і діти, і вчителі.

Хворіють вчителі та учні. У школах області спалахи COVID-19 (ОПИТУВАННЯ)

 

 

Читайте також:

Шалені ціни, втрата на Сході та ДТП з трамваями: важливе за 23 лютого на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up