ВІН І ВОНА: ТОП-10 речей, котрі відштовхують від вас кохання

ВІН І ВОНА: ТОП-10 речей, котрі відштовхують від вас кохання
  • Є начебто повсякденні речі, на які ми часом не звертаємо уваги, але які можуть бути неприємними для інших.
  • Про це вам ніколи не скажуть, хоча сподобатись бодай комусь, маючи хоча б один пункт з переліку, буде вкрай важко.
  • Отож впізнаєте себе?

Як відомо, дуже непристойно критикувати іншу людину за те, що вона не може змінити. На щастя, більшість речей, які неприємні для інших, можна виправити за короткий час. Більш того, це насправді такі дрібниці, про які говорити ніяково.

Втім, саме дрібниці слугують маркером того, як ми позиціонуємо, уявляємо себе. І саме вони говорять про нас майже все (навіть якщо йдеться про немиту голову чи надмірну емоційність). Тому їх так важко позбутися.

Для цього потрібно майже стерти власну особистість і побудувати нову (як в армії призовникам бриють голову, одягають уніформу, чи в монастирі монахам те ж саме і саме для цього). Та ключове слово тут «майже», таких кардинальних дій не потрібно, але дрібні звички та дрібнички, це наша друга натура. І щоб її відкоригувати, неабияка мотивація потрібна. Хоча взаємне кохання — чим не мотивація?

Відео дня

Ви нікому не подобаєтесь, якщо маєте:

Для чоловіків

1. Ефект брудних нігтів

Сюди можна віднести не тільки неохайні руки, але і немите волосся, не випрасуваний одяг і так далі. Існує міф про те, що чоловік повинен бути трохи красивішим за мавпу, але все-таки межа є у всього.

Що робити: підійти до дзеркала і подивитися, за що варто неодмінно взятися.

2. Фонове роздратування

«Як у тебе справи?» — «Та ось начальник у мене сволота, зарплатню знову затримують… А сьогодні новини дивився, президент і всі навколо нього, це просто капець якийсь…». Багато чоловіків так роблять постійно, забуваючи, що другій половині це зовсім і не потрібно.

Що робити: знайти співрозмовника. Знайдіть людину, якій кожна тема вашого роздратування буде близька. «Затримку зарплати» можна обговорити з колегою, а підступних політиків — з друзями, які цим цікавляться.

3. Мат і груба мова

«Дорогий, давай кудись сходимо!» — «Та ну на**й, б***! Дорого всюди, краще посидимо вдома нах**». Так, до речі, фрази типу: «Є що в домі жерти?» відносяться сюди ж. Особливо дратує, коли це починається в автомобілі, стверджують дівчата. «Знову якийсь пид*р плететься попереду! Вчи правила, долбо***б!».

Що робити: вчити словник. Напам’ять. Якщо не допомагає — бити ним себе по голові кожного разу, коли хочеться матюкатися. Коли набридне — можна знову почитати.

4. Перебір з ароматами

Надивившись реклами, в яких дівчата в бікіні натовпами збігаються на запах дезодоранту, деякі хлопці вирішили сприйняти це буквально і тепер керуються принципом: «Чим більше, тим краще». І часто нічого, крім роздратування шлейфом, що виїдає очі, це не приносить.

Що робити: перейти на легкий запах. Він може бути чоловічим, але ненав’язливим.

5. «Брудні» сторінки в соц. мережах

На аватарі ти в компанії з напівп’яними друзями, в аудіозаписах останні альбоми реперів (з матюками), в фотографіях більше картинок провокативного характеру. А сьогодні соціальна сторінка, це твоє обличчя, і ти явно за ним не доглядаєш. Треба розгрібати.

Що робити: позбавитись всього зайвого. На аватарі повинна бути твоя фотографія. Твереза. І бажано з урахуванням пункту № 1.
 

Для жінок

1. Штукатурка

Тому що саме так називається той стиль, коли половина тюбика тоналки йде на один вихід в світ. Тим не менш, яким би сліпим не здавався хлопець, рано чи пізно він підійде впритул. Навіщо шокувати людину? Якщо все не так гарно з натуральним зовнішнім виглядом, може підійти до цього більш серйозно?

Що робити: піти до косметолога. Часто це виявляється простіше, корисніше і дешевше.

2. Casual-стиль одягу

Здавалося б, а тут що не так? «Зручно, комфортно, взагалі то чисте». Але, на жаль, це не завжди жіночно. Неприємні відчуття у інших це навряд чи викличе, але чи створить приємні враження: Навряд чи. Сюди ж можна віднести сірі тони в своєму гардеробі.

Що робити: спробувати жіночний одяг. Спідниці, каблуки. Треба ж колись починати.

3. Істеричність

«Я не кричу, я так розмовляю!» — якщо в цій фразі ви впізнали себе, пора задуматися про те, як на вас реагують інші. Ніхто не заперечує, що емоційність — це жіноча риса, але все ж і у неї є межа, після якої починається передоз.

Що робити: спробувати говорити те ж саме тихіше. Це дозволить людям звертати на вас більше уваги. Згадайте, що робила вчителька в школі, щоб приборкати учнів? Переходила на тон нижче, і учні починали прислухатися.

4. Неприступність — відмороженість? 

Як часто ви поводилися, як неприступна фортеця по відношенню до хлопців, які вам подобалися? А тепер згадайте, що відбувалося далі? Правильно! Через якийсь час інтрига лопалася і хлопцю ставало нецікаво.

Що робити: дотримуватися балансу і стежити за реакціями партнера. Коли інтрига на піку — зробіть крок вперед.

5. Коли ти знаєш, що йому робити

«Ти що, не розумієш, що в цій ситуації варто робити так, як я кажу! У тебе по-іншому нічого не вийде!» Навіть якщо ви 100 разів праві, чоловіки не схильні слухати поради у формі настанов. Зробить він все одно по-своєму.

Що робити: вчимо фразу: «Добре. Як скажеш». Повторювати її під час будь-якої дрібної (ключове слово «дрібної») конфліктної ситуації. Щирість вітається.

«Виконання елементарних правил пристойності»

Валерій Андросов, психолог:

— Людина відрізняється від інших тварин тим, що вона істота соціальна. Соціальна — означає те, що живе в суспільстві. І для того, щоб це саме суспільство нормально сприймало людину, варто виконувати ряд простих правил, кожне з яких зводиться приблизно до одного: роби що хочеш до тих пір, поки це не стосується інших.

Хтось може сказати: «Ну припустимо, а чим мій зовнішній вигляд заважає іншим?!». І тут не зайвим буде згадати, як кожного з нас дратує непристойний зовнішній вигляд перехожих, особливо це стосується певних пасажирів у громадському транспорті, хіба вам не все одно їхати поруч з неохайністю чи грубою поведінкою? 

Саме для того, щоб всім було добре, були створені правила етикету, в яких чітко прописано, що варто робити, а що ні, як одягатися, що робити в різних ситуаціях. На жаль, багато людей ці правила ігнорують, через що виникає більшість побутових негараздів і проблем.

Не варто забувати про те, що якщо чоловік, або жінка, хочуть бути зараховані до більш успішних верств суспільства (великі бізнесмени, успішні політики, діячі мистецтв), то виконання елементарних правил пристойності — це просто необхідність, без якої туди просто не приймуть.


Читайте також:

ВІН І ВОНА: Як розгойдати сексуальність чоловікам і жінкам?

ВІН І ВОНА: Сексуальність чи сексоманія — а що у вас?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up