Санчата, тарілки, ковзани: як вінницькі діти та їхні батьки відпочивають на снігових гірках (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Санчата, тарілки, ковзани: як вінницькі діти та їхні батьки відпочивають на снігових гірках (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • На вулиці вже кілька днів засніжено та морозно. Маленькі вінничани не втрачають можливості, і вже організували в місті місця для катання на санках, спеціальних пластикових тарілках, картонках, пакетах чи навіть просто на спині.
  • Сфотографували для вас і дорослих, і малих вінничан у різних локаціях міста. 

Ми відвідали найпопулярніші місця, де катаються на санках вінничани. Спершу поїхали на вулицю Чорновола, де неподалік Бригантини, облаштували з десяток гірок різної висоти на одному пагорбі. Ми зустріли там десятки дітей різного віку, вони каталися на санчатах, спеціальних пластикових тарілках та просто на спині. Чимало дітей прийшли на гірку з батьками, деякі з останніх каталися разом з дітьми, а дехто лише спостерігав за безпекою дітей.

«Йдемо на «чорну» гірку, там найкраще спускатися, і розігнатися можна», — чуємо, як говорять між собою у компанії хлопців. Як виявилося, діти ознаменували гірки за умовним рівнем екстремальності. На найвищій та найбільш крутішій гірці стояв хлопець, який всіх розкручував перед спуском, щоб катання було ще цікавішим.

Внизу гірки діти вдаряються у матрас, який закріпили до бетонного паркану, яким огороджена територія навколо гірок. 

Відео дня

Далі ми поїхали на Вишенське озеро, де теж збирається чимало вінничан, які хочуть покататися з гірок. Там ми зустріли й старших вінничан, які каталися на лижах, і чимало малечі, яка спускалася на санчатах з пологої гірки. На самому ж озері теж влаштували зимові розваги — діти ковзали по льоду, а компанія хлопців навіть грала у хокей. 

Ще одне популярне місце, де катаються на санчатах — Центральний парк. Неподалік «Міні-Вінниці» є досить стрімка гірка, де збирається найбільше вінничан. Там впродовж кількох останніх днів, як тільки випав сніг, катаються маленькі вінничани разом з батьками до пізнього вечора. Навіть, коли на вулиці вже стемніло, там можна побачити десятки дітей. 

Читайте також:

«Водичка хороша й тепла»: як у Вінниці святкують Водохреща (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Куди і за скільки вінничани можуть поїхати, щоб покататися на лижах, сноубордах чи тюбах 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up