Ірина Борзова – депутат «Слуга Народу» 14 округ (Політична реклама)

Ірина Борзова – депутат «Слуга Народу» 14 округ (Політична реклама)

Ірина Борзова – єдина кандидат від партії «Слуга Народу» в народні депутати Верховної Ради України по 14 округу (Жмеринський, Барський, Літинський, Тиврівський райони). Посвідчення № КД5051.

Сьогодні багато кандидатів позиціонують себе висуванцями від партії Президента. Не дайте себе оббрехати. Перевіряйте, прізвища кандидатів а сайті ЦВК.

«Звертаюсь для кожного з Вас!

21 квітня, обравши Президентом України Володимира Зеленського, ми з вами кинули виклик системі. Ми сказали – так жити далі не можна. Бо система, основана на брехні, корупції та свавіллі, не зміниться сама.

Ми наважилися. Ми зробили їх разом.

Сьогодні кожен вирішує особисто для себе, чи має він характер і рішучість продовжити боротьбу і стати на захист людей.

Тому я, Борзова Ірина в команді Володимира Зеленського.

Стара політика має встати і піти геть.

Бо старий політичний досвід – це красти та брехати.

Ми очистимо державу від корупціонерів і мародерів, хабарників і лицемірів, від схем та кумівства. Це можуть зробити тільки ті люди, які ніколи не були частиною старої корумпованої системи.

Верховна рада нарешті вперше слухатиме простих людей. Верховна Рада перетвориться з касти недоторканих на слуг народу, служитиме людям, а не своїй кишені.

Ми об’єднуємось у потужну команду, щоб створити країну, яка дозволяє людям впливати на владу, робить усіх рівними перед законом. Яка робить гідним життя та добробут усіх без винятку людей - від найменшого села до великого міста нашої громади.

Політик має спиратись на дві найголовніші заповіді: не брехати і не красти.

Партія «Слуга Народу» - це вчителі і військові, аграрії і медики, підприємці і науковці. Приєднуйтесь! Підтримайте мене 21 липня 2019 року!

Вінничани, ви матимете свого представника у Верховній Раді України. 

Проголосуйте за мене, проголосуйте за партію «Слуга народу» по совісті та за волею серця!», - ваша Борзова Ірина.

10 фактів про Ірину Борзову

1. Народилася у місті Вінниця, 37 років. Батько працював вчителем, мама – на фабриці «Поділля». Дитинство провела на малій батьківщини мами у селі Потуш Тиврівського району.

2. Навчалась у Вінницькому аграрному університеті. Ще будучи студенткою вийшла заміж. З чоловіком Сергієм разом вже 20 років, виховують трьох дітей - дві доньки і син.

3. Перші свої гроші заробила в 15 років, коли працювала офіціанткою в Криму, де допомагала батьку. Переконана, що Крим це Україна, і як тисячі переселенців, що вимушено покинули свої домівки, бізнес та землю чекає на відновлення влади України над півостровом.

4. Понад 12 років займається підприємницькою діяльністю. Починали з кіоску на ринку, де готували хот-доги. Зараз розвиває бізнес в сфері громадського харчування і організації заходів. Переконана, що розвиток малого і середнього бізнесу – основа економіки країни.

5. Вісім років поспіль займається громадською діяльністю. У 2011 році заснувала ГО «Всеукраїнське об’єднання Розвиток. Розвиток». За ці роки  організувала понад 100 проектів в сфері освіти, творчості та інклюзії. Учасники «Кроку до мрії» та «Регіональної Ліги Сміху» стали зірками телевізійних шоу і багато з них відомі всій Україні.

7. Все життя займається спортом. Коли вже мала двох дітей, стала Чемпіонкою світу зі спортивних-східних танців та підняла наш жовто-блакитний прапор у Великобританії. 

8. Більше п’яти років займається благодійною діяльністю. Об’єднує багатьох людей, щоб допомогти хворим дітям, дітям-сиротам, багатодітним родинам, людям з інвалідністю, родинам учасників АТО та людям поважного віку. У 2017-2018 роках отримала звання благодійника року у конкурсі «Благодійна Вінниччина» та посіла третє місце у Національному конкурсі «Благодійна Україна».

9. Всі люди мають рівні можливості, не залежно від віку чи фізичного стану. Борзова створила танцювальний колектив «Гармонія», де учасниками є люди на візках і вперше в Україні ми презентували інклюзивну виставу за участі людей з інвалідністю.

10. Із самого початку бойових дій на Сході України організовує збір допомоги нашим захисникам. Завжди особисто підтримує родини учасників АТО. Переконана, що завдяки нашим військовим і волонтерам вінничани можуть спокійно працювати і чути спів пташок, а не вибухи снарядів.

«Щоб справді змінити країну, Володимиру Зеленському потрібна наша підтримка. Тому я приєдналась до команди Президента. Йду в депутати від партії «Слуга Народу» по 14 округу, в моїй рідній Вінниччині, де народилась і виросла. Як і ви, вірю у зміни. Вони можливі!», - переконана Ірина Борзова.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up