Як п'яний чиновник «Курсаль» покарав

Як п'яний чиновник «Курсаль» покарав
П'яний енергетик управління спільної комунальної власності ("Книжка"), якого за дебош охоронці випровадили з "Курсаля", відключив у нічному клубі освітлення. Про це говорять працівники клубу. Помста хулігана спровокувала паніку і могла загрожувати життю 70 осіб, що відпочивали в цей час у закладі.

Ніч з четверга на п'ятницю в нічному клубі "Курсаль" видалася, як завжди, веселою. Але вечірка закінчилася несподівано - повним відключенням електрики. Перед цим була погроза вимкнути світло і бійка відвідувача з охоронцями. Адміністрація звинувачує в події електрика управління облкомунгоспу Олексія Проданюка.
- Я не знала, хто він, - каже адміністратор "Курсаля" Юлія Сабко. - Просто у нас мінімальне замовлення 40 гривень, і він підходить до мене і каже: "Я не хочу платити, я начальник, вам електрику даю, і на мене це правило не повинно розповсюджуватися".
Я не заперечувала. Так ми з Олексієм і познайомилися. Потім вони багато пили на барі. До них якісь дівчата підсіли…

- Тут цей хуліган спав, поки його охорона не розбудила, - говорить офіціантка Валерія Сторчак (18)
За її словами, близько третьої години ночі Проданюк сильно штовхнув одну з дівчат, впав на неї і сильно вдарив головою об підлогу. Їй стало погано, але від допомоги вона відмовилася. Олексій продовжував відпочивати. Потім він просто заснув за столиком.

- Він спав за столом, - каже охоронець Віталій Кушнір. - Ми розбудили його, а він почав матюкатися. Перевернув стіл, кидав у нас стільцем… Ми його з напарником скрутили і вивели на вулицю. По дорозі він спіткнувся, впав і вдарився головою. Ми вивели його надвір і закрили двері. Він там ще стояв, стукав, матюкався і погрожував нам. Сказав: "Я вам зараз покажу!"… І через 15-20 хвилин не стало світла.
Все це відбувалося на очах у відвідувачів клубу.
- Він був сильно напідпитку, - говорить один з відвідувачів "Курсаля" (ім'я не вказується на його прохання), - чіплявся до всіх, спровокував бійку з охоронцем, стільцем в нього запустив… А якщо в тебе стільцем запускають, що повинен робити нормальний охоронець? Те, що його хлопці (охорона - авт.) вивели, я вважаю - цілком правильно зробили. Незабаром після цього пропало світло - приблизно о пів на четверту ранку.

За словами працівників "Курсаля", почалася метушня, відвідувачі занервували, багато хто кинувся до виходу. Працівники клубу запалили свічки і допомогли людям вийти на вулицю.
- Крім того, що закладу завдано моральної шкоди, ми через цей інцидент не дорахувалися приблизно 80% виручки, - каже директор "Курсаля" Сніжана Запорожець. – Та це не найголовніше. В приміщенні клубу знаходилося близько 70 чоловік, і у темряві вони могли постраждати!
- Це я постраждалий! - заявив у телефонній розмові енергетик управління спільної комунальної власності Олексій Проданюк. - Мене побили, мені проломили голову і я лежу в лікарні. Це зробила охорона, вони не викликали мені ні таксі, ні швидку. Виштовхнули просто за двері з розбитою головою! Я доповз до "Книжки", де мене в несвідомому стані поклали в швидку і відвезли в лікарню.
Правда, передзвонивши за кілька хвилин, Олексій відмовився від усього сказаного, мовляв, він погано себе почуває і "до суду жодних коментарів давати не збирається".
На станції швидкої допомоги підтвердили, що був виклик в "Книжку" в 3.36. Швидка приїхала через сім хвилин і застала лежачого на підлозі 32-річного чоловіка. Він, за його словами, перед цим вживав спиртне. Медики відзначили, що чоловік був збуджений, довго не давав накласти собі пов'язку на голову, ганяв по холу, щось шукав. Нарешті його вдалося умовити сісти в машину, після чого він був доставлений до лікарні швидкої допомоги.
Розподільчий щит, до якого підключений "Курсаль", знаходиться в адмінбудинку. Тобто всередині "Книжки", яка охороняється міліцією.
Чергові міліціонери заявили, що нікого всередину не допускали. Про це ж розповідає і начальник управління спільної комунальної власності Василь Федоришин.
За його словами, відключення "Курсаля" від електроенергії було викликано спрацьовуванням автоматики, і називає час спрацьовування - шоста ранку.
А ось тут якраз - серйозна нестиковка! Адже за словами адміністратора клубу, останній відвідувач "Курсаля" покинув клуб ще о 5.00 через відсутність електрики.
- Я зранку виїжджав на місце, - каже начальник обласного управління житлово-комунального господарства Роман Аксельрод. - Безумовно, це надзвичайна подія, бо в штовханині могли постраждати люди. Після письмового звернення до керівництва облради, буде проведено службове розслідування.
"RIA" буде інформувати Читача про те, чи порушено кримінальну справу і як йде слідство.
Довідка
Стаття 296 Кримінального кодексу України. Хуліганство
1. Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю або винятковим цинізмом, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Andreiy Stepanov

    Чего пустой базар разводить, курсаль полный гавнюшник и охрана там говно. Я отдыхал там с другом пришли нормально посидели  выпили все культурно никого не трогая. Пришел момент оплаты  я расчитался должны были принести здачу, сумма немалая в раене 2000 грн так как расплачивался валютой.  Я спросил официантку девушка где здача она типа говорит да сейчас будет, прошло минут 20 я повторно спросил опять тот же ответ был. Спросил в третий раз через 40 мин тоже самое. После чего я подошел к бару и спросил администратора  мне там ответили что его не будет нагло. Я попросил пообщаться с хозяином данного клуба  и тут в друг приехал какой то тип  с охраной он общался довольно вольно  100% знакомый охраны   он представился  что типа он хозяин  хотя это был не он. В итоге  без объяснения причин   мне ударили очень сильно по лицу  с боку я упал и ударился сильно головой  охрана стала во круг  меня и исбивала ногами к этомум моменту у меня друг выходил с туалета увидел что я на полу  отодвинул одного охранника и прыгнул мне на голову чтоб ее не отбили  могли были и убить.  Тем самым ему тоже надавали  месяц дома сидел пока все заживет.  Вот и делайте выводы сами,  люди пришли выпили отдохнули  расплатились никого не трогали и еще в голову получили не за что . В милицию бесполезно обращаться было так как это там как я слышал не однократный случай,  и в мусарке  заявы которые люди пишут они просто напросто теряются.   Я сделал свои выводы  и не стал никуда обращаться если бы не мой маленький ребенок  которого нужно досматривать я бы туда закинул пару гранат в тот же вечер охране под ноги я посмотрел бы что сделали. В плоть до того  отсидел бы даже свой срок  потому что правда есть а в правде сила.  Удачи .
  • Anonymous

    Судить не видя и не зная может каждый! Но я считаю, что во-первых человек , который ударил девушку - это уже точно не дяденька паенька, а то что охрана вмешалась так ведь "Курсаль" частная собственность и охрана там для этого и поставлена. А красная кнопла сушествует для тех случаев когда охрана не справляется! А по поводу трещин на голове, то может и швы наложили, но думаю что сильно не пострадал так как быстро одумался о том что сказал по тел видно адвокату позвонил. Не раз стыкалась с такими людьми, которые имеют чуть власти и себя считают уже извините Богами. Возможно это не про этого человека, но нормальные по ночным клубам не шастают и на девочек не прыгают!
  • Anonymous

    От зачем человека разбудили? Пусть бы спал... пить нужно больше, ибо можно проспаться, статью нужно назвать "Недопил..."

    Anonymous reply Anonymous

    "недоперепил" или "перенедопил" - это выпил мешье чем мог, но больше чем надо было )))

    Anonymous reply Anonymous

    Советуют специалисты..
  • Anonymous

    пить меньше нужно! алкоголики!

    Anonymous reply Anonymous

    одни говорят пить надо меньше, другие:надо больше пить. но все сошлись во мнении, что пить все-таки НАДО!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up