Микола Ніколюк: "Ведмежата вчитимуть малюків"

Микола Ніколюк: "Ведмежата вчитимуть малюків"
- Ви зараз репетируєте «Веселих ведмежат». Що це за вистава? - Це дуже популярна п’єса. Ще у 1945 році її ставили у Харкові. У нас вона теж уже йшла - у 1970-х роках, - розповідає Микола Ніколюк, режисер-постановник Вінницького академічного обласного театру ляльок. Але зараз вистава дещо оновлена.

У п’єсі чотири персонажі. Проте вистава настільки динамічна, що на сцені зайняті чотири актори, а за сценою – ще шість-вісім, бо треба дуже швидко забирати та подавати реквізит. Увесь час трапляється щось несподіване. То ведмежата падають у річку, то на гойдалку лізуть, то їх бджоли кусають… Так що дітям не буде коли позіхати. А головне – ми не лише розважаємо малечу, але й, граючись, навчаємо, що треба слухатися старших і не пустувати, а то можна втрапити у халепу.
- Коли юні глядачі зможуть побачити «Ведмежат»?
- Мабуть, на початку наступного сезону. У липні ми порадуємо дітлахів новою виставою «Попелюшка». У вересні вирушимо на фестиваль до Волгограда. Далі - невеличкі гастролі, потім ще один фестиваль, в Астрахані. А наприкінці вересня розпочнемо новий сезон у рідному місті.

 

 

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:49 Сьогодні вітаємо Ірину та Тараса. Історія, заборони та прикмети 13 травня 08:40 СТО для велосипеда та електросамоката. Де пройти ТО у Вінниці? (партнерський проєкт) 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 6 до 13 травня, які ви могли пропустити photo_camera 20:14 У жахливій автопригоді на Вінниччині загинули водій автівки та його пасажирка photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 19:44 У Вінниці біля Вежі з'явилася нова локація для вшанування пам'яті полеглих Захисників photo_camera 18:17 Ветерани війни з Вінниччини провели день на кінній стайні photo_camera 17:53 Турніром відкрили стрітбольний сезон. У Вінниці провели чемпіонат із вуличного баскетболу photo_camera 16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка 14:17 Захисник з Луки-Мелешківської отримав «Золотий Хрест» від Головкома ЗСУ 14:14 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 12:43 До Жмеринки «на щиті» повертається Ілля Снігур з позивним «Безмежний» 12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up