Справа директора кінотеатру «Перемога» – в суді

Прокуратура Тернополя направила 26 березня 2008 р. до міськрайсуду кримінальну справу за ч.1, ст. 368 КК України за фактом одержання хабара керівником кінотеатру “Перемога”

- Директор комунального підприємства «Кінотеатр сімейного відпочинку Перемога» отримав від представника приватного підприємства 500 доларів США за укладення довгострокового договору оренди, – говорить слідчий прокуратури Олег Чопик.

Гроші чиновник одержав 31 січня 2008 року в службовому кабінеті.

Зараз службовець перебуває на підписці про невиїзд.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Нічого, "непотпляємі бролненосці" - директор "Перемоги", його татусь - козацький атаман і дядечно - суддя, зроблять "закон послушним" і він ще попаде в Книгу Гінесса у рубрику "Найкращий організатор" або "Найкращий господар"!!!
  • Anonymous

    А колеги з "Нової Тернопільської газети" допоможуть! Зробили ж вони з нього "Митця року"! Якби могли то й у Книгу Гінесса занесли б!!!
  • Anonymous

    А щей колеги з "Нової Тернопільської гпзети допоможуть". Вони вже зробили з нього "Миця року"! Цікаво, хто вивчав той рейтинг?!
  • Anonymous

    Татусь дмректора "Перемоги" - козацький атаман Тернополя - це не Тарас Бульба! Той виховув своїх синів різками, а молодшого Остапа за зраду стратив. А наш отаман з домопогою родини із судової влади зробить із свого синочка жертву адміністративних і політичних репресій!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:33 Медбрат з Тернопоя отримав відзнаку від ЗСУ 21:05 На Мазепи збили водійку скутера (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 20:02 Як виглядало озерце «Чайка» в Тернополі 22 та 75 років тому (ФОТО) photo_camera 19:03 Чи можна дарувати дві квітки, що робити з «підкладами» та забобонами: розповідає о. Олексій Філюк play_circle_filled photo_camera Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 Базова військова підготовка, якою замінили строкову службу: хто матиме відстрочку? 17:06 Заборона служби для корупціонерів і ґвалтівників: Рада ухвалила Закон про мобілізацію ув’язнених 16:08 Мама. Ненька. Берегиня, — на Театральному майдані у Тернополі проходить акція на підтримку ЗСУ play_circle_filled photo_camera 15:04 Нехай всі дітки ростуть у мирній країні: в перинатальному центрі вітали новоспечених мамусь photo_camera 14:03 Готуйтесь до заморозків: на Тернопільщині — штормове попередження 13:01 Вишнівецька громада в жалобі: «На щиті» повертається герой Володимир Шкребтан 12:01 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 11:01 Дякую за життя, найрідніша: тернополяни в соцмережах вітають мам зі святом play_circle_filled photo_camera 10:03 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані протягом півроку 09:03 Готуємо заливний пиріг із м'ясом нашвидкуруч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up