Партнер рубрики Події

На День фармацевта роздавали “еліксири”

На День фармацевта роздавали “еліксири”
За три дні після пар студенти загорнули 1200 пакетиків з символічними ліками

 

Прикрасили повітряними кульками приміщення, а на стінах розвішали святкові стінгазети студенти фармацевтичного відділення медичного коледжу на честь свого професійного свята.

Студенти-фармацевти зранку при вході в коледж роздавали усім символічні чудодійні “еліксири” від усіх захворювань. У невеличкі поліетиленові торбинки вони вклали кілька паперових пакетиків із написами, приміром, “скуштуй і не сумуй”, “підкріпись”, “зажигайко”.

Відео дня
>– У пакетики ми поклали сіль, перець, пудру, крохмаль, аскорбінову кислоту, валер’янку, – каже студентка другого курсу відділення фармації Світлана Зозуля (18 р.). – Загортали такі еліксири двома групами після пар протягом трьох днів. Зробили 400 торбинок із 1200 пакетиками.

Такі торбинки студенти поставили у велику коробку з-під ліків. Кожному, хто заходив у коледж, пропонували дістати звідти свій “еліксир” здоров’я.

– Усі були здивовані, дехто не знав, що з цим робити, а викладачі нас хвалили, – додає студентка Олеся Гримайло (18 р.).

Святкування Дня фармацевта в закладі - ініціатива самих студентів, каже заступник директора з виховної роботи Ганна Федорків (31 р.). Вони самі придумували, як би цікавіше відзначити свято.

На відділенні фармації навчається 40 студентів, продовжує заступник директора. Відділення доволі молоде, минулого року щойно святкувало перший випуск.

– Проте нам вже є чим гордитися, – каже пані Федорків. – Випускниця Надія Гнопко працює фармацевтом у США і підтримує зв’язок із коледжем. Інша студентка, Софія Дацко, на IX Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності студентів вищих медичних закладів І-ІІ рівня акредитації PANACEA посіла 10 місце серед учасників з 24 навчальних закладів.

Не менш цікаво оздобили студенти плакат із привітанням до Дня фармацевта, який обклеїли коробками та ампулами з-під ліків.

Крім того, студенти-фармацевти усім студентам та викладачам коледжу чіпляли до одягу емблеми з написом “З днем фармацевта”.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    для того щоб зацікавити студентів в тому щоб вони "не хапалися за сумки і пошвидше тікали на автобус до села" потрібно зробити все можливе щоб цього не було і щоб вони проявляли ініціативу потрібно їх в цьому зацікавлювати.

    Anonymous reply Anonymous

    Так, звичайно, потрібно зацікавлювати студентів. А коли студенти подають якісь ініціативи, прпопозиції, то зі сторони викладачів вони не підтримуються. І так один раз, другий, тому пропадає бажання, щось робити і в результаті самі бачите що є...
  • Anonymous

    Для чого обдурювати читачів? "Святкування Дня фармацевта в закладі - ініціатива самих студентів, "- На сьогоднішній день студенти є малоініціативними і абсолютно безініціативними. І з кожним роком ця ситуація погіршується. Зі школи приходять випускники, які не вміють самостійно мислити, не те, щоб подавати якусь ініціативу. Чому б не написати правду, що викладачі з усіх сил намагаються зацікавити студентів чимось ще, крім дискотек і випивки. А студенти з усіх сил чинять опір. Підніміть питання - чому така низька самосвідомість у молоді??!! Чому після пар всі хапаються за сумки і пошвидше тікають на автобус до села?

    Anonymous reply Anonymous

    Мені дуже цікаво хто це???
  • Anonymous

    О так так в нашому коледжі останнім часом такі цікаві речі відбуваються,дуже гарно вміють організовувати різні святкування!!! Сергій Хімочка 3курс "Лікувальна Справа"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up