Фестиваль танцю відбувся вшосте

Фестиваль танцю відбувся вшосте
Фестиваль “Танці – 2008” відбувся за підтримки Хмельницької міської ради, зокрема Управління у справах сім’ї та молоді з метою популяризації та заохочення дітей до занять в оздоровчих танцювальних групах, а також підвищення рівня майстерності танцюристів та визначення кращих команд міста Хмельницького

Близько 100 учасників, а це набагато більше, ніж очікували організатори конкурсу, виявили бажання виступити з показовими номерами з спортивного танцю, фанку, диско, латини, ро –н- ролу, шоу – денсу, танцю живота, фітнесу - аеробіки та брейк – дансу. Свої здібності демонстрували учасники різних вікових груп команд і клубів: команда “Фазотрон Укр Новатор”, керівник Ірина Веретко; клуб “Фаїза”, керівник Тетяна Дрозд; команда модельного агентства “Арт-Подіум”, керівник Людмила Крамар; команда дитячої школи мистецтв “Райдуга”, керівники Олена Довгаль та Олена Богач; фітнес – клуб “Стиль”, тренер Валентина Лопатовська; команди ЦЕНТРУ “Плоскирів” - шоу балет “Восток”, “Невгамовні” та “Jump Best B-boys Crew”.
Змагання відбувалися серед дітей, молоді та дорослих. Суддями були глядачі в залі, а вболівальниками - батьки та друзі.
Перемогла дружба. Всі учасники отримали грамоти, сувеніри та солодощі, а також масу нових захоплюючих вражень і пообіцяли, що обов’язково візьмуть участь у наступних змаганнях.

Підготувала Ольга Садігурська, 80673830211

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up