Кучеряшки особливі

Кучеряшки особливі
Завдяки кучерам - кілька хвилин і розкішна зачіска готова

 

Виділятися серед оточуючих і зробити розкішну зачіску за кілька хвилин можуть власниці кучерявого волосся. Проте такі коси іноді завдають клопоту. Адже їх важко розчесати, неможливо, до прикладу, зробити гривку. Кучеряві дівчата кажуть, що розчісуються лише кілька разів у тиждень, коли помиють волосся. Тоді як власниці прямого розчісуються іноді до десяти разів на день. Проте кожне волосся має свої переваги. Як показує досвід перукарів, дівчата з прямим волоссям завжди мріють про красиві локони, власниці ж кучерів хочуть прямого волосся. Наші ж героїні люблять свої кучері, а коли хочуть змінити образ, вирівнюють волосся.
Зачіска за кілька хвилин
У студентки Марії Круглицької волосся із дрібними кучерями. Хоча в дитинстві дівчина мала просто хвилясті коси. Вже після 10 років волосся почало інтенсивніше крутитися.
- У мене тато кучерявий і мама трохи, - каже дівчина. - То я у них вдалася така.
Марія каже, що любить своє волосся, до того ж воно їй дуже пасує. А коли хоче щось змінити, вирівнює його. Проте це лише тимчасово, хімічного вирівнювання дівчина не робить, адже це псує структуру волосся.
- За ним доглядати зовсім не складно, - каже Марія. - Не треба щось вигадувати над зачіскою, встала зранку і все готово.
У пригоді незвичайне волосся стає тоді, коли доводиться йти на якусь урочисту подію чи вечірку, зауважує дівчина.
- Варто лише зробити макіяж та одягти сукню, - розповідає вона. - Із волоссям не потрібно фантазувати, сидячи, приміром, із бігудями. Зачіска вже готова від природи.
Кучері не потребують особливого догляду, зауважує дівчина. Вона волосся миє, використовуючи бальзам і маску для кучерявого волосся, тоді змащує його пінкою, аби кучері мали форму.
- Розчісую його лише тоді, коли воно мокре, коли ж сухе - це зробити неможливо, - каже вона. - До того ж тоді волосся буде пухнастим, тож його варто лише поправити і все.
Випрямляє волосся Марія рідко, переважно влітку, коли повітря не має високої вологості.
- Кучерявих людей менше, тому мене краще запам'ятовують, - каже Марія. - Проте я кучерява і з прямим волоссям - зовсім інша, іноді мене навіть можуть не впізнати.
Наче Каменських
Подруга Марії Наталія Олійник переконує, що з кучерявим волоссям іноді буває важче, аніж вважають інші. Воно буває неслухняним, стирчить у різні боки, тому з ним потрібно ще попрацювати, аби виглядало красиво. Щоб формувалися красиві локони і трималися купи, дівчина використовує спеціальні креми для укладки. Каже, що вирівнювала волосся, коли вчилася у школі. Саме тоді придбала праску для волосся, тож часто з нею експериментувала.
- Проте всі завжди питали, де мої кучері, переконували, що хочуть бачити мене саме такою, - каже Наталія.
Дівчина каже, що така кучерява з народження. У неї дідусь був кучерявим, то ж, очевидно, у нього вдалася.
- Єдине, що шкода, я не помічаю, як моє волосся росте, адже тільки трохи відросте, одразу закручується, - розповідає дівчина. - Результат можна зауважити десь аж через рік. Тоді бачу, що воно стало довшим на сантиметр-два. А ще мені неможливо зробити гривку. Проте плюсів таки кучері мають більше, каже дівчина. Завдяки незвичайним косам вона завжди виділяється серед інших. Їй не раз заздрять подруги, адже волосся дівчини красиве і пишне.
- Я така, яка є, і вже звикла до цього, випрямляти волосся не хочу, тоді воно руйнується, стає жорстким.
Одногрупники часто називають Наталю кучерявою Сью? А коли дівчина їздила у закордонну поїздку,  усі називали її Настею або Каменских.
- З нами їхало кілька Наталь, тож, аби не плутати, мене називали Настею. Проте це не я на неї схожа, а вона на мене, - посміхається дівчина.
Вирівнювала 4 години
У тернополянки Тетяни Процик волосся крутиться у великі локони. Проте іноді дівчина хоче їх змінити. Адже з дитинства у неї волосся було розсипчасте. Саме таке Тетяна дуже любить. А от локони вперто тримаються купи.
Вже у підлітковому віці коси дівчини почали завиватися.


- З волоссям багато клопоту, бо в'ється неслухняно, - каже Тетяна. - То ж його потрібно або накручувати, або вирівнювати. Крутити кучеряве якось нецікаво, то ж іноді доводиться його вирівняти.
Власне, із прямим волоссям Тетяна ходить на всі урочисті події. Каже, що так почувається впевненіше. І їй здається, що до неї тоді ставляться серйозніше.
- Я вирівнюю волосся у перукарні, на це йде дві години, адже воно досить неслухняне і жорстке, - каже Тетяна Процик. - Його спочатку миють, сушать феном, потім праскою, а далі вкладають воском. Сама такого не роблю, адже одного разу пробувала, то на це пішло близько 4 годин. Я не маю стільки часу.
Після перукарні пряме волосся тримається доти, поки дівчина його не помиє.
- Якби мені запропонували завжди мати пряме волосся, то навіть не знаю, що робила б, - вагається дівчина. - Так, із таким волоссям буває незручно, але ж воно моє. Рідні також кажуть, що для них із кучерявим волоссям я рідніша.
Дівчина зауважує, що з кучерями вона виглядає романтичною, а з рівним волоссям - серйозною і впевненою. Тому їй подобається те, що вона має можливість експериментувати з образами.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    В мене кучеряве волося, і я йго ніколи не випрямляла. І мене воно повністю влаштовує. Як що воно з дитинства кудряве то привикаєш, і іншого не хочеться. Це на мою думку
  • Anonymous

    як зробити кучеряшки?
  • Anonymous

    ми найоригінальніші!!!!особливо коли дівчина смугла і з карими очима їй дуже пасують кучеряшки!ось, як мені)))з ними дуже зручно:помив голову - зачіска готова.з такою зачіскою можна впевнено і на навчання іти, на побачення!кучерявою тебе ніколи не поплутають, ти не зіл'єшся з натовпомі я вцьому не раз переконалася)))
  • Anonymous

    я брюнетка з зеленими очима і кучерявим волоссям і дуже цим пишаюся тому що таких як ми більше люблять тому що ми милі і добрі і таких як ми багато немає!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up