Червоні гаманці притягують гроші

Червоні гаманці притягують гроші
Багато чоловіків не розуміють, для чого жінці сумка? Без неї жінка, як без рук. Адже там містяться найнеобхідніші речі: гаманець, гребінець, косметичка, телефон, записник, купа папірців з чиїмись телефонами, візитки, пінцет, серветки, пилочка для нігтів і ще безліч необхідних речей. Які іноді деякі чоловіки чомусь називають мотлохом.

Вибрати ж сумку - справа нелегка. Адже вона має не тільки уміщати всі жіночі скарби, але й гармоніювати із взуттям, одягом і, взагалі, бути до душі.
У вінницьких магазинах можна придбати сумку на будь-який смак. У відділу сумок в "Дасторі" продавець-консультант Світлана Іванова люб’язно розповіла про асортимент та уподобання вінницьких панянок.
- У цьому році в моді лакове взуття та лакові сумки. Найчастіше купують, як завжди, чорні сумки, - каже пані Світлана. -  Та користуються попитом і кольорові моделі, а також комбіновані з нерпою, замшею, оздоблені стразами, вистрочені кольоровими нитками.
При виборі сумки жінки зазвичай роздивляються її не тільки зовні, заглядають і в її "внутрішній світ". Світлана рекомендує обов’язково звернути увагу на підкладку. Вона має бути гарної якості, добре прошита.
- Більшість жінок люблять, щоб у сумці було багато відділень. Звертають увагу на наявність кишеньки для телефону. У деяких моделях навіть є відділення для сім-карти, - розповіла продавець.
У цьому відділі продаються фабричні сумки, пошиті за каталогами відомих італійських брендів. Шкіряна сумка тут коштує 620-850 гривень. Є в асортименті і сумки зі шкірзамінника.
- Дуже добре продаються сумки фірми Саstelli - каже пані Світлана, - вони мають гарну якість, привабливий дизайн і доступні ціни. Коштують 90-180 гривень.
- На кожен товар є свій покупець. Продаються усі сумки, незалежно від розміру, форми та кольору. Купують не тільки нові моделі, користуються попитом і  минулорічні, - повідомила Світлана.
Вінничанка Ірина Горейко, вибираючи сумку, насамперед звертає увагу на її якість.
- Я не люблю китайських речей, - каже вона, - сумка повинна бути шкіряна і якісна. І звичайно вона має бути гарна, практична і зручна.
Крім повсякденних сумок є й вечірні - клатчі. У асортименті клатчі лакові, атласні, "кольчужки", вишиті бісером, стеклярусом, блискітками. Коштує таке доповнення до вечірнього туалету 90-260 гривень.
Поширена думка, що сумки із натуральної шкіри набагато кращі за аналогічні зі шкірзамінника. З цим не згодна продавець-консультант магазину Colors Beauty Наталя.
- Краще якісний шкірзамінник, ніж погана шкіра, - каже вона, - сумки з якісного замінника шкіри дуже зручні і практичні. Вони не затираються, не тріскаються, за ними не потрібно спеціального догляду.
Коштують такі сумки від 299 до 490 гривень. Скоро надійде у продаж колекція літніх сумок, тому залишки продаються з 20% знижкою.


У магазині "Prinsses" популярність лакованих сумок поставили під сумнів.
- Лаковані сумки, як і взуття, уже відходять на другий план, - каже продавець-консультант Марія. - Зараз більше популярні комбінування зі шкірою та хутром.
Також пані Марія розповіла, що в цьому році не обов’язково підбирати колір сумки до взуття. Достатньо буде лише невеличкої деталі в сумці у кольоровій гамі взуття.
- Цієї весни та влітку жінки будуть віддавати перевагу яскравим шкіряним сумкам,
такі уже є в продажу у цьому магазині. Сумки зі шкірзамінника коштують від 300 гривень, зі шкіри таке задоволення обійдеться мінімум у 700 гривень.
Не секрет, жінки люблять витрачати гроші. А щоб не розпихати їх по кишенях-сумках, має бути пристойний гаманець. Переважна їх більшість у магазинах – лаковані. До того ж, як і сумки, гаманці останнім часом «підросли». Тобто у продажу не тільки гаманці звичних розмірів, що майже уміщаються в руку, але й досить великі.
Чоловічі портмоне у продажу здебільшого чорного та різних відтінків коричневого кольору. Розмір його залежить здебільшого від того, де чоловік має його носити: в кишені чи барсетці. Портмоне здебільшого мають два або три відділи для грошей та кілька відділів для кредиток та візиток. У деяких моделях - додатковий клапан для водійських прав.
- Є  у нас і портмоне, у якому є місце і для паспорта, і для водійських прав, доручень та інших документів, - каже продавець мережі магазинів "Кожаный стиль" Ольга Пелипенко. Коштують чоловічі шкіряні "скарбниці" 150-350 гривень.

Відео дня
>


На відміну від чоловіків, жінки підходять до вибору гаманця з більшою фантазією. І купують різних форм та кольорів. Їх зазвичай підбирають під колір сумки. Але деякі панянки нехтують цим правилом і купують, який більше сподобався. Ціна шкіряного гаманця у відділі «Сумки» в «Дасторі» 150-190 гривень. У "Кожаном стиле" жіночі гаманці найрізноманітніших моделей та кольорів. Лаковані і матові, гладенькі і тисненні, з різними застібками та з потайними кишеньками. Коштує таке задоволення 159-400 гривень.
Але для гаманця все-таки важливий не колір чи модель, а щоб він ніколи не пустував. Тому при покупці обов’язково потрібно покласти у якусь потаємну його кишеньку монету чи купюру, щоб грошики не переводилися. У «Кожаном стиле» покупцям, що придбали червоний гаманець, дарують «золоту» карточку із зображенням символу багатства.
- За Фен-Шуєм, червоне притягує гроші. Якщо загорнути цю карточку у купюру, номер якої закінчується на 82,62 - у вашому гаманці не переведуться гроші, - каже Ольга Пелипенко. - Щоправда, якщо нічого не робити, то ніяка карточка, Фен-Шуй не допоможуть, - додала вона.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "За Фен-Шуєм, червоне притягує гроші" Ага, притягивает, неправда! Вот сосед в подьезде живет, когда не увижу - напостой глаза красные, но чего-то денег у него - фанарь!!! Не работает Фен-Шуй! P.S. кстати, по фен-шую дети должны стоять в углу :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up