Партнер рубрики Події

Переможці конкурсу "Податки очима дітей-2009" отримали фотоапарати, плеєри

Переможці конкурсу "Податки очима дітей-2009" отримали фотоапарати, плеєри
Юліана Несторович (10 р.) з Гусятинщини та Тетяна Довбуш із Чортківщини (13 р.) щойно повернулися із Дитячого оздоровчому центру "Маяк".

 Там їм, як і усім переможцям конкурсу "Податки очами дітей-2009", 11 вересня вручили медалі, дипломи та подарунки: міні-системи DVD, портативні DVD-плеєри, фотоапарати, цифрові плеєри, а також каталог робіт, що брали участь у конкурсі, та календар із творами переможців.
- Відпочивали у дитячому санаторно-оздоровчому центрі на узбережжі Чорного моря, у Євпаторії, загалом 90 переможців, віком від 6 до 15 років, - кажуть у відділі масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.
Привітати фіналістів до "Маяка" приїхали заступник голови ДПА Сергій Лекарь, директор департаменту масово-роз'яснювальної роботи і звернень громадян ДПА Віктор Косарчук, перший віце-президент Асоціації платників податків Василь Матвійчик та інші.
- Щорічно конкурс дитячої творчості демонструє нам, що діти не лише творчі й талановиті, а й мають високий рівень свідомості, - каже Сергій Лекарь. - Завдяки конкурсу, навіть найменші серед учасників розуміють, як і, найголовніше, для чого сплачують податки. Вони прагнуть стати справжніми громадянами своєї держави.
Нагадаємо, лауреатами цьогорічного конкурсу "Податки очами дітей-2009" стали представники Тернопілля: за напрямом "Літературні твори" - Ігор Маланчук (14 р., Бучацький р-н), за напрямом "Художні твори" - Юлія Бадуліна (11 р., Підволочиський р-н) та Марія Болюх (15 р., Бережанський р-н).
- Найкращим подарунком для нас став концерт, - каже Тетяна Довбуш. - Виступали там народний артист Олександр Василенко, група "Еліксир-Шоу" та співачка Наталія Валевська. Пізніше для нас ще й влаштували дискотеку та феєрверк!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    а де можна переглянути ті роботи?

    Anonymous reply Anonymous

    Ними прикрасили весь вестибюль податкової - 1-2 поверх, Білецька, 1
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up