Хмельницький колектив привіз сім нагород

Хмельницький колектив привіз сім нагород
У Львові танцівниці з Литви, Росії і Білорусії змагалися на щорічному міжнародному фестивалі східного танцю „Караван 2010”.

Хмельничанки, вихованці студії „Фаіза” не залишили своїм суперницям жодного шансу і забрали додому аж сім нагород у різних номінаціях. Одна з яких - друге місце в конкурсі „імпровізація” – здобуток 15- річної Катерини Антошкіної. Нагорода одразу у двох номінаціях – синхронний танець і класика – Катерина Кукурудза і Вікторія Третяк. Дитячий дует Світлана Заспа і Олена Фурман – нагорода в номінації фольклор.
Вихованці школи східного танцю „Фаіза” постійно є учасниками різних конкурсів та фестивалів як і в Україні, так і закордоном, і це вже не перша перемога.
„Танець живота- це не тільки мистецтво, творчість, а ще й рецепт краси і молодості. Коли я бачу як танцюють учні студії, я відчуваю, що вони стали більш відкритими, впевненими в собі, кожна жінка розквітає на сцені і відчуває себе королевою. У студії можуть займатися жінки різного віку, як діти так і дорослі, наприклад зараз нашій наймолодшій танцівниці п'ять років, а найстаршій- 55!, - сказала керівник студії чемпіонка України Тетяна Дрозд.
Влітку наших переможців ще чекає міжнародний фестиваль в Судаку, а восени найважливіша подія – Чемпіонат Європи, що буде проходити у Мінську.
Підготувала Лариса Гуменюк
Інформаційна служба газети “Діловий тижневик “ВСІМ”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up