Наскільки добре ви знаєте пам'ятники Вінниці? Тест

Наскільки добре ви знаєте пам'ятники Вінниці? Тест
  • Пропонуємо перевірити, наскільки добре ви знаєте пам'ятники, які неодноразово зустрічали на вулицях та у парках нашого міста.

 

Після того, як пройдете цей тест, пропонуємо відвідати нашу рубрику з тестами від 20minut.ua. Там вам можуть зацікавити такі матеріали:

  • Тест: 10 речей з радянського минулого, які змусять вас задуматись
  • Знайомі риси Вінниці: впізнайте 7 будинків за силуетами
  • Тест від 20minut.ua: як добре ви знаєте вінницький стріт-арт?
  • Скільки потрібно відкладати, щоб зібрати на квартиру у Вінниці. Калькулятор

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Артем Михайлович

    Коцюбинский!

    Артем Михайлович reply Артем Михайлович

    Олег Каськов  Винница )))

    Олег Каськов reply Артем Михайлович

    Артем Михайлович кеп...
  • AK

    У тестах помилка, біля ради непідписаний памятник помаранчевій революції.
  • Next

    9/9
  • Natalka Melnyk

    а що ж тоді за пам'ятник на території пед.універу?

    Next reply Natalka Melnyk

    Там пам'ятник тому, чиє ім'я носить той університет, це потрібно знати.

    Анатолий Белоус reply Next

    https://vspu.edu.ua/index.php?event=504

    Другий абзац.

    Анатолий Белоус reply Next

    Можете просто написати прізвище того кому встановлено пам'ятник?

    Next reply Анатолий Белоус

    Анатолію, на території Вінницького педагогічного Університету, існує ціла алея пам'ятників видатним людям, в тому числі і Грушевському. Але самий великий  пам'ятник це М.М.Коцюбинському, чиє ім'я носить університет. При нагоді сходіть на екскурсію щоб у тому впевнитись.

    Анатолий Белоус reply Next

    Те що там не один пам'ятник я зрозумів з фото в статті під другим абзацом, посилання на яку я вже давав. Але в запитанні не було мови про найбільший пам'ятник, а було фото пам'ятника Грушевському. На екскурсію можливо сходжу, а можливо поєднаю її із зустріччю випускників.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up