Всеукраїнська акція «Вставай, Україно!» почнеться з Вінниці

Всеукраїнська акція «Вставай, Україно!» почнеться з Вінниці
У Вінниці, 14 березня, розпочнеться всеукраїнська акція «Вставай Україно!». Спеціально для цього у наше місто приїдуть лідер фракції «Удар» Віталій Кличко, лідер фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок та голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк. Марш почнеться на вулиці Соборній о 16.30.

- Мета акції - продемонструвати, що українці прагнуть до змін, мета акції - показати, що влада боїться, з одного боку, Об’єднану опозицію в парламенті, а з іншого боку - людей на вулиці. Наша мета - показати, що ми йдемо до людей не тільки тоді, коли нам треба підтримку на виборах, але й тоді, коли ми є обрані народними депутатами України, - прокоментував акцію голова  фракції «Батьківщина» Арсеній Яцеюк для Уніан. - З цього тижня ми розпочинаємо всеукраїнську акцію “Вставай, Україно!”. Ця акція розпочнеться з четверга. Ми її розпланували протягом двох місяців, і це акція боротьби за свої економічні і політичні права. Дуже важливою політичною метою акції є вимога відставки Президента України В.Януковича.

У Вінниці планують залучити до ходи щонайменше п`ять тисяч людей

Відео дня
> - Хода буде проходити з гаслом  "Україна без Януковича" і почнеться від краєзнавчого музею. О 17.00 опозиція виступить біля обласної ради, де і закінчиться хода, - каже голова міського осередку "Свободи" Олексій Фурман. – Ми будемо добиватись того, щоб в Україні розпустили Верховну Раду, яка займається тільки кнопкодавством. Ми плануємо, що акція збере щонайменше п‘ять тисяч людей тільки у Вінниці. Потім подібні акції плануються ще в Ужгороді та у Львові. Гадаю, що людям випав гарний шанс не мовчати і вжити заходів, щоб в України настало щасливе майбутнє.

Марш почнеться о 16.30 від Соборної, 4,(краєзнавчий музей) та пройде до обласної державної адміністрації (вулиця Соборна, 70).

Також акція «Вставай Україно!» пройде у п'ятницю в Ужгороді, а у суботу у Львові.

Читайте також:

Даішники погрожують забрати у перевізників ліцензії, якщо ті привезуть у Вінницю людей на мітинг


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (103)
  • Anonymous

    Краще б серйозними справами займались, а не "розколювали" на дві частини свою Неньку Україну!!! Бо після таких мітингів люди починають ненавидіти один одного!!! Краще б знаходили компроміс,вирішували гострі соціальні питання і працювали на благо народу, який вас обрав!!!
  • Anonymous

    То з яким меседжем Ви йдете до людей??? Ви ж своїм блокуванням паралізуєте Україну, не даєте можливості приймати закони. Наприклад такі важливі для підписання Угоди про Асоціацію з ЄС. Це Ваш курс на Європу???
  • Anonymous

    Павлову. А с чего ты взял, что в Винницу 14 марта приедет Кличко?
  • Anonymous

    а я пойду!!!! пусть может потом буду плеваться в сотый раз, как всегда, а все равно пойду....если так смирненько сидеть и бздеть на диване, то скоро буду колоски собирать в поле заброшенном или сразу в гроб....если эти два (яценюк и тягнибок) задумали очередное разводилово, то люди это СЕЙЧАС быстро поймут и дадут им пинка под зад! завтра посмотрим.....так увидим

    Anonymous reply Anonymous

    95 % митингующих будут митинговать исключительно за деньги (винничанам вроде по 100, а из районов по 50 автобусами будут завозить). Хотя каждому свидорасту понятно, что все за идею))) Ну и человек 30 детей с факелами....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up