Даішники погрожують забрати у перевізників ліцензії, якщо ті привезуть у Вінницю людей на мітинг

Даішники погрожують забрати у перевізників ліцензії, якщо ті привезуть у Вінницю людей на мітинг
Організатори Всеукраїнської акції «Вставай, Україно!» кажуть, що мають намір зібрати у Вінниці більше п‘яти тисяч людей. Але наразі є проблема з перевезенням людей.

Голова ВО «Батьківщина» у Вінниці Людмила Щербаківська каже, що водіям та перевізникам погрожують працівники ДАІ.

- Майже всі голови партійних організацій зателефонували мені сьогодні з різних міст нашої області та розповіли, що усі перевізники відмовляються везти людей на мітинг у Вінницю. Державтоінспекція забороняє їм везти людей, а ті, хто не послухається - залишиться без ліцензії, - каже голова ВО «Батьківщина» Людмила Щербаківська. – Але ми все одно знайдемо шляхи, щоб привезти людей у Вінницю. Якщо не повезуть автобуси, то є ще автомобілі, потяги та ті ж самі рейсові автобуси. Я впевнена, що даішникам не пускати людей у Вінницю наказала наша місцева влада. Щоб не сталося, але ми будемо мітингувати, і нас підтримають багато вінничан.

Нагадаємо, у Вінниці, 14 березня, розпочнеться всеукраїнська акція «Вставай Україно!». Спеціально для цього у наше місто приїдуть Олег Тягнибок, Арсеній Яценюк та Віталій Кличко. Марш почнеться о 16.30 від Соборної, 4,(краєзнавчий музей) та пройде до обласної державної адміністрації (вулиця Соборна, 70).
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (57)
  • Anonymous

    Даішники можуть залишитися без хабарів від водіїв . При отриманні хабара від 1 до 85 гривень їм загрожує корупційне звільненя та штраф , треба їх здавати щоби не заважали народним повстанням .
  • Anonymous

    Если Вы что-то хотите развалить, организацию какую-нибудь обращайтесь к Людке прос-тке! За деньги готова сделать все быстро и без шума. Присер - ВО "Батьктвщина" в Виннице.

    Anonymous reply Anonymous

    ВІННИЦЯ МОЛОДЦІ!!!!!!!!! ПРИЙШЛИ БЛИЗЬКО 6 ТИСЯЧ ЛЮДЕЙ, ХОЧА В МВС СКАЗАЛИ ЩО БУЛО 2 ТИСЯЧІ, СМІШНО, АЛЕ ПРИЄМНО ЩО БОЯТЬСЯ ПРАВДИ. ШКОДА ЩО ТІЛЬКИ НЕ ЗВІЛЬНИЛИ ЩЕРБАКІВСЬКУ !!!! ДОБРЕ ЩО НАБРАЛАСЯ РОЗУМУ НЕ СТОЯТИ РАЗОМ З ЛІДЕРАМИ
  • Anonymous

    С такой как Л. Щербаковская стыжусь идти в одной колоне! Хуже чем с Ляшко!
  • Anonymous

    Есть такая пословица: "Скажи мне кто твой друг тогда и я скажу кто ты!" Кто возглавил обласную "Батькивщину"? - Щербаковская. Так какая же это опозиция????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up