Дворічну дівчинку загриз сторожовий пес. Матері загрожує тюрма

Дворічну дівчинку загриз сторожовий пес. Матері загрожує тюрма
Сторожовий пес загриз дворічну дівчинку вчора, 8 липня, в Гайсині Вінницької області. Дитину матір лишила без нагляду. За це 23-річний жінці загрожує ув’язнення.


Повідомлення в міліцію про те, що дворічна дівчинка, лишена без догляду, загинула страшною смертю, надійшло від охоронника гайсинського підприємства.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. А сьогодні, 9 липня, у секторі зв’язків з громадськістю розповіли таке:

- Дівчинку привезла на територію підприємства її мати, 23-річна жителька одного з сіл району. Близько 23.00 молода жінка разом з дитиною приїхала на побачення до чоловіка, який працював тут охоронником. Мати залишила дитину в приміщенні сторожової охорони, поки сама проводила час з коханцем. Дівчинка заснула, але серед ночі прокинулася і, не знайшовши мами, злякалася та почала плакати. Дитя кликало маму, штовхало двері. На дитячий крик до приміщення забіг сторожовий пес та накинувся на дівчинку… Розтерзане тільце дитини горе-матір та її друг виявили близько п’ятої ранку.

Зараз прокуратура, як каже начальник Гайсинського райвідділу міліції Андрій Піхоцький, вирішує питання про притягнення матері до кримінальної відповідальності за статтею, що передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Це стаття 166 Кримінального кодексу України - злісне невиконання батьками встановлених законом обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Крім того, як сказала прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник, вже порушили карну справу відносно матері та її друга за статтею "завідоме залишення в небезпеці особи, яка позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство". За це передбачене покарання  до восьми років тюрми.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Anonymous

    Это просто жесть... Недавно в новостях смотрел сюжет как родители собрав гулянку у себя на участке в разгар веселья кинули двоих маленьких детей в колодец чтоб не мешали плачем... Люди.... Такие люди..................
  • Anonymous

    хазяин предприятия урод редкий на всём економит,и на охране тоже так ему и надо,а ребёнка жалко недай Боже!и за что таким дают деток,лудше бы мамашу разорвать на части!доекономилса,и ето не первый раз!и всё уходиш от наказания з своими волкодавами!ничё найдёш вечно так небудет,

    Anonymous reply Anonymous

    Так нельзя же бойцовских стаффордов держать просто так. Там же инстинкт на "повал", сама такую породу обхожу стороной.. Даже взрослый мужчина неровня в этой схватке. А тут ребеночек-куколка. Каждой породе собак свое предназначение и надо отвечать за их содержание и воспитание.Жуткая история:один завел сторожевую собаку бойцовской породы, другой - не обеспечил безопасность ребенка при собаке, которая не была в вольере, а третья вообще курица безмозглая: а интресно. где же был другой ее ребеночек 5 лет , что - нельзя было оставить там девочку? Не позавидуешь людям , которые приехали на вызов и увидели это дитя......
  • Anonymous

    За результатами судово-медичного дослідження на трупі дівчинки виявлено множинні садна на лобній ділянці голови, лівій, правій щоці, рани на передній поверхні шиї, скальповану рану на передній боковій ділянці грудної клітки зліва, що характерні для ушкоджень, заподіяних укусами тварин. Причиною смерті дитини є гостра масивна крововтрата, повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області. ОЦЕ пропоную закрити їх двох і + керівника що приняв його на роботу з тим собакою, в кімнаті доки той песик не зголодніє, Люди невже так важко віддатися під охорону тим самим ДСОшникам. а ніж потом страждати самому та щей інші із за цього страждають. як то кажуть скупий платить.... а от дитини дуже шкода, пильнуйте свою малечу.

    Anonymous reply Anonymous

    у мамы есть еще сын, годиков наверное 5, жалко его.
  • Anonymous

    Цікаво. Дитину залишили об 11 а повернулися о 5. Вони щей дото го всього скоріш за все вживали спиртні напої. Бідолашне дитя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up