Проти матері дівчинки, яку загризла собака, порушили ще одну карну справу

Проти матері дівчинки, яку загризла собака, порушили ще одну карну справу
Хід досудового слідства справи матері дівчинки, яку загриз сторожовий пес, контролює прокуратура Вінницької області.


- Неприродна смерть малолітньої дівчинки вразила своєю жахливістю навіть тих, хто бачив немало за роки своєї служби, - кажуть у прокуратурі про загибель дворічної дівчинки у Гайсині від щелеп сторожового пса.

Судово-медичні експерти констатували, що дівчинка померла від масивної крововтрати, і описали усі рани на її тільці, як такі, що заподіяні укусами травини. Це множинні садна на лобі, щоках, шиї та скальпована рана на грудях.

Нагадаємо, що у обласній міліції вчора, 9 липня, повідомили про порушення карної справи проти матері дівчинки, яка лишила дитину без нагляду. Її звинувачують у тому, що свідомо залишила без допомоги дитину, яка не мала можливості врятуватися і загинула. За це 23-річниій жительці Гайсинського району, а також охоронцеві, з яким вона проводила час у нього на роботі, загрожує від трьох до восьми років тюрми.

І, як поінформувала тепер прес-служба прокуратури області, прокурор району, де сталася трагедія, порушив карну справу за ознаками ще одного злочину. Матері інкримінують також відповідальність за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. Карається таке строком до п’яти років позбавлення волі.

- Зараз по справі проводяться допити свідків, призначена судово-медична експертиза, вживаються заходи для повного, всебічного та об'єктивного дослідження обставин злочину. Хід досудового слідства контролюється прокуратурою області, - кажуть в прес-службі відомства.

Нагадаємо, що вночі 9 липня мати з коханцем лишили дитину на ніч у сторожовому приміщенні, поки розважалися на території приватного підприємства. Дівчинка вночі прокинулася і кликала маму, але її почув тільки сторожовий пес. Дорослі викликали міліцію близько п’ятої ранку, коли дівчинка була мертва.

А прокурорська перевірка встановила таке:
- 8 липня жителька Гайсинського району разом зі своєю донькою приїхала в місто Гайсин до свого знайомого, який охороняв територію приватного підприємства. Близько 22.00 дитину поклали спати в кімнаті для охоронників. Прикривши двері, дорослі пішли спати в кабіну автомобіля КамАЗ, випустивши з вольєра собаку бійцівської породи стаффордширський тер'єр. Приблизно о 3.00 9 липня вони виявили тіло дівчинки без ознак життя.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (62)
  • Anonymous

    Хочу добавить свое видение данной ситуации. Согласна, мать виновата полностью в сложившейся ситуации. Но она сделала это неумышленно. Это нужно учесть. При каких обстоятельствах это произошло не имеет значения: в магазин она пошла или с охранником встретиться. Она оставила ребенка без присмотра. Но прошу заметить также, и пусть каждый сам себе честно ответит на этот вопрос. Вы никогда не оставляли своих детей одних дома без присмотра? Возраст не имеет значения т.к. по закону даже 14 летний считается ребенком. Я помню свое детство в соседних подъездах очень много детей были предоставлены сами себе до тех пор пока родители на работе и что с ними могло произойти один Бог знает. Я не оправдываю действия матери, просто глупый и необдуманный поступок с ее стороны привел к страшной трагедии. Она наказана на всю оставшуюся жизнь и хуже для матери нет наказания, чем смерть ее ребенка.

    Anonymous reply Anonymous

    ВІДКРИЙТЕ "НАДЗВИЧАЙНІ НОВИНИ" за 11.07.12 на ICTV/ Она наказана на всю оставшуюся жизнь и хуже для матери нет наказания, чем смерть ее ребенка." - ВИ ЩО БАЧИТЕ ЗГОРЬОВАНУ ЖІНКУ? Де Ви бачите на ній траур по замордованій живцем дитині чи може чуєте від неї каяття?? Да ні одна нормальна мати не покине дитину в такому гадюшнику!Хіба можна спати дитині в такій постілі - і не проснутись до ранку!!!!!???? А собака вже не виправиться.Бо, як я і думала це (ставший комусь непорібним) боец, і після фото загризених ним собак від заслуговує на той вирок який йому виписали . ЗНАЙДІТЬ І ПОДИВІТЬСЯ ЦЕЙ РЕПОРТАЖ ICTV..............ДО СУРОВОГО ПОКАРАННЯ ВСІХ ВИННИХ

    Anonymous reply Anonymous

    Вы Ирина что хотите там увидеть на канале ICTV как эта женщина бьется головой об стену от горя? По Вашему это уменьшит степень ее ответственности вот например перед Вами лично? Человек может и не выглядеть убитым горем но внутри очень сильно переживать

    Anonymous reply Anonymous

    Слушайте. я что-то не помню. чтобы у нас в городе был случай подобный: от загула матери зверски растерзан ребенок.Вот пусть категория "многие родители не лучше" и сделает выводы в жизни. А Вы что подружка этой барышни с КАМаза? А че ей биться головой? Пусть бьется если хочет:все равно пустая она у нее: нефиг чего было брать дитя з охранямую зону.Ночью место ребенка - в теплой чистой постельке если ты нормальная мать. А ей перед мной нечего нести ответственность.У нее нет даже достойной самоценки своим действиям перед погибшим ребенком.Она бы еще красный бант на голову себе вцепила и дэкольтэ побольше.Все ,я даже Вам Оксана ничего больше доказывать не буду и отвечать тоже.

    Anonymous reply Anonymous

    Раз Вы мне сами задаете вопрос, то вынуждена ответить. Нет, я не подружка этой женщине. Не приписывайте мне пожалуйста "друзей", Вы меня лично не знаете. Я высказала свое мнение и считаю, что имею право на это такое же, как и Вы, Ирина. Еще раз повторюсь, если человек не выглядит убитым горем достаточно, чтобы мы ей поверили это не значит, что он не переживает. В одном с Вами согласна , что родители должны следить за детьми всегда и везде. Но этот случай не единственный. Вот на прошлой неделе ребенок выпал из окна, слава Богу остался жив. Мать этого ребенка тоже на кол выходит нужно посадить. Люди смотрят просто на внешность и интеллектуальный уровень. Выходит, что людям без ВО вообще размножаться нельзя?

    Anonymous reply Anonymous

    "Крольчихам" которые ебу..ся и клепают детей ради бабла которое платит государство - вообще нельзя позволять рожать после третьего ребенка, стирилизовать их как собак нужно, чтоб не плодили нищету!

    Anonymous reply Anonymous

    Не дай Бог таким как Вы решать рожать этим женщинам или нет. А еще скажу, что уровень средней зарплаты по г. Винница, а это 1600 грн в месяц это по- Вашему достаточная зарплата, чтобы заводить ребенка и выращивать в нормальных условиях? Тогда в среднем кастрировать нужно каждую вторую женщину,а то вдруг окажется, что она рожает чтобы получить эти несчастные 500 или сколько там грн. в месяц + родовые.

    Anonymous reply Anonymous

    "Заводять" собак і котів ; "выращивают" огірки і помідори, а дітей народжують і виховують. У Вас ще й лексикою проблеми? І де такий рівень освіти здобувають?

    Anonymous reply Anonymous

    Я рада, що суть Вам зрозуміла. Крім зауважень по лексиці, є ще щось додати чи заперечити?

    Anonymous reply Anonymous

    Ну и плюсуйте сами себе дальше

    Anonymous reply Anonymous

    Судя по 23 летней матери уже двоих детей, она долго переживать не будет. Судя по её речи в других материалах - интеллектом девушка не обременена. Оставлять дома и на охраняемой территории - это разные вещи. Давайте будем неумышленно оставлять на автомагистралях, в лесу, в деревообрабатывающих цехах... Если детьми плохо занимаются в цивилизованных странах такое отслеживает социальная служба сразу после жалобы соседа/знакомого и тогда начинаются у таких родителей проблемы. Родила - отвечай. Другое дело, что она еще пятерых родит и возможно и ради денег. Вообщем мерзко это все, наказывать таких мамаш надо по всем статьям.

    Anonymous reply Anonymous

    А как определить хорошо детьми занимаются или плохо? Вот погибла малютка - теперь поздно искать крайних. Я уверена, что на эту мать нету заведенных дел в соответственных службах, как Вы говорите. Мать посадят, но проблему в целом это не решит. Если Вы считаете, что оставлять дома ребенка одного менее безопасно, чем на охраняемой территории то Вы глубоко заблуждаетесь. Вспомните хотя бы себя в детстве. За детьми нужен глаз да глаз, неважно где дома на даче на детской площадке или в каптерке охранника одного ребенка оставлять НЕЛЬЗЯ. Это глупая халатность матери, но многие родители не лучше.
  • Anonymous

    А что это за мать, что двухлетнего ребенка возит с собой ночью на свои блядки? Почему ей дома не сидится? У нее еб..ли на первом плане, а ребенок - так случайность (за которого она получила от государства не малую сумму)! Нормальная мать не оставит маленького, беззащитного ребенка хрен знает где, да еще и зная о том что на территории разгуливает сторожевой пес! Натрахалась и очнулась, вспомнила что не одна на "блядство" приехала! это ж куда нужно было пойти и до беспамятства хра...тся, чтоб не услышать плач, а затем крик ребенка и лай собаки которая раздирала эту кроху! Такую мать на КОЛ посадить привселюдно на площади!!! Чтоб другим таким шмарам как она не повадно было!
  • Anonymous

    Плюсую Сереже "собак бійцівських порід треба вибити до ноги. Прирівняти до вогнепальної зброї з обмеженим правом володіння"... Этой бойцовской хрени развелось, что на природу с вилами надо ходить. Господа собаколюбители, одевайте намордники на ваших церберов. Иначе остреливать будут на месте и Вам пару травм нанесут по коленам для понятия матчасти. Неужели можно быть таким тупым идиотом, что воспитывая собаку на лов преступника за горло, вы не сможете объяснить, что вот этот человек хороший, а тот плохой.. и его теперь надо загрызть насмерть... Нет слов просто.

    Anonymous reply Anonymous

  • Anonymous

    Посмотрела по ICTV сюжет с так называемой мамочкой. Раскаивания ноль, боли и переживания за убитую дочку ноль, только страх за свою гнилую шкуру. Такую надо оставить гнить в тюрьме без права на помилование

    Anonymous reply Anonymous

    http://ictv.ua/ua/index/view-media/album/0/page/1/date/2012-07-10 Вот сам сюжет, примерно с 10минуты. Оказывется у мамаши этой еще и сын есть 4летний, которого она чудом невзяла ссобой, а могло бы быть и два трупа...

    Anonymous reply Anonymous

    Якби розумна жінка , то взагалі не було б трупів,Дура вона, бо вже веди дитину на ті качельки і додому привези, було ж на кого залишити. а тоді пи.....й на об"ект що під охороною.Та нічо їй не буде напевно, умовний термін - бо дитина є ще малолітня. Та не вбита вона горем жінка:геть чорне на себе не вдягла. Футболка наче вона з дискотеки прискакала. Та кинули її б за двері до того закритого стаффорда
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up