"Маски-шоу" у Вінниці: СБУ обшукує офіс Маліновського

"Маски-шоу" у Вінниці: СБУ обшукує офіс Маліновського
В офісі відомого вінницького бізнесмена Віктора Маліновського відбуваються "маски-шоу". Станом на третю годину дня 16 листопада СБУ проводить обшук та не допускає нікого до бізнесмена.

Прохід до офісу Віктора Маліновського перекритий невідомими людьми. Вони одягнені в чорне, з масками на обличчі та жовтим написом СБУ на куртах. На прохання представитися - не реагують. Пройти в коридор також не дозволяють.

Журналіст "20 хвилин"  сфотографував невідомих людей. Люди в чорному почали погрожувати тим що заберуть фото-камеру. Показати своє посвідчення та назвати себе відмовлялися.

Один з чоловіків в цивільному одязі, який безперешкодно вийшов з коридору почав погрожувати журналісту розправою.  Закриваючись курткою, він зробив декілька кроків в сторону журналіста та явно провокував конфлікт.

Відео дня
>Коментувати будь-що особи в чорному відмовилися. Інший чоловік в цивільному пообіцяв відповісти на запитання, але згодом передумав.

На першому поверсі охоронець офіс-центру Саша повідомив що обшук триває приблизно з 10 годин ранку.

 - Вони зайшли спокійно без всякої штурханини, - каже охоронець Саша.

Читайте також:

Віктор Маліновський каже, що його замовили

У прес-службі СБУ обшук в офісі Маліновського поки що ніяк не коментують, але на деяких сайтах з'явилася інформація з посиланням на прес-групу управління Служби безпеки України у Вінницькій області, що один із Вінницьких бізнесменів привласнив 500 тисяч доларів США, взятих в кредит.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Вообще на фэйк похоже. Какието люди купили самые дешёвые ветровки и балаклавы, налепили буквы "СБУ" и изображают "маски шоу". Человек на видео стоит скрестив руки на груди, для "масок" это ой как не характерно, я бы даже сказал нонсенс (силовик так стоять не будет не при каких обстоятельствах, это на уровне рефлекса.). Опять же без броников и сбруи.
  • Anonymous

    Странно, что маски не в полной экипировке. Первый раз таких вижу.
  • Anonymous

    борсетка у него чего такая старомодная, начала 2000х((((

    Anonymous reply Anonymous

    На Украине такое колличество фискальных органов,что уэже СБУ должно не шпионов ловить,а поводить разборки между бизнесменами.
  • Anonymous

    ЧЕСНОк шукали до борщю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up