Міліція у Вінниці стоїть через кожні 50-100 метрів та на перехрестях - чекають Януковича

Міліція у Вінниці стоїть через кожні 50-100 метрів та на перехрестях - чекають Януковича
На вулицях міста Вінниці безпрецедентна кількість міліціонерів. Сотні правоохоронців вийшли охороняти громадський порядок

Вінничани можуть спостерігати незвично пусті узбіччя доріг по вулицях Соборна, Київська, Хмельницьке Шосе та Театральна. ДАІшники стоять на кожному перехресті та виїздах з прилеглих територій. Деякі з них зізнаються, що керівництво їм дало вказівку будь-яким чином "зганяти" автомобілі людей з маршруту слідування Віктора Януковича. Деякі люди від'їжджати не хочуть, кажуть інспекторам, що мають повне право залишати свої автомобілі. Іспектори розповідають, що в душі вони людей розуміють, але їм влетить від керівництва, якщо залишиться хоч одна автівка.

Журналіст "20 хвилин" прогулявся вулицями міста та сфотографував правоохоронців, які охороняють громадський порядок перед приїздом Президента. Багато з них привітні та посміхаються. Весняна соняна погода сприяє гарному настрою. Та і приїзд гаранта не може не радувати. 

Більшість міціонерів тільки помітивши фатоапарат, одразу розвертаються  - не хочуть фотографуватися. Були такі, що забороняли зйомку, а деякі навіть вимагали видалити фотографії. Найактивніших "заборонювачів" журналіст просив показати посвідчення, та запитував, чому він має видалити фотографії, проте міліціонери не хотіли називати себе.

Відео дня
> Деякі правоохоронці палили цигарки і побачивши фотоапарат, одразу викидали недопалки. Один з патрулів ДАІ стояв з порушенням правил дорожнього руху - ближче 10 метрів до пішоходного переходу. ДАІшники які стояли поблизу, повідомили, що вони не знають хто водій патрульного автомобіля і встановлювати його особу відмовилися.

Нагадаємо, останній раз Янукович був у Вінниці два роки тому. Тоді він мав ознайомитися з роботою агропереробного підприємства та життям мешканців райцентру області. Але відвідав тільки Вінницю.

Читайте також:
Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом

ПЕТРОВИЧ: К нам приедет, к нам приедет...

Комунальники прибирають Вінницю після зими та готуються до приїзду Януковича

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Anonymous

    Президент Украины так боиться "своего" народа что ментов в городе было больше чем населения ! Хороший выбор сделали избератели ! Неужели в стране столько даунов ?
  • Anonymous

    якщо кожному гаїшнику лопату в руки і на дороги то за місяць проблеми з ямами на дорогах не буде, а то здатні тільки на те що пезидента охороняти ( від кого?) да полосату ковбасу продавати ? )
  • Anonymous

    Шо мух на гавне...
  • Anonymous

    Журнашлюжка...много журнашлюх тольки и ментов умеют провоцировать ...толку от вас

    Anonymous reply Anonymous

    Фу, в камєнтах мусором завоняло....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up