Перевізники написали листа меру Вінниці

Перевізники написали листа меру Вінниці
В організації перевізників області кажуть, що вони зібрали більше 13 тисяч підписів вінничан проти ліквідації маршрутів. Також за їх даними, проти нової схеми руху вистпає основна кількість самих маршрутчиків.

- Сьогодні, після аналізу нової мережі маршрутів, внаслідок проведення оптимізації згідно з рішенням виконавчого комітету від 29.12. 2011 №3245, проти того, щоб працювати за даною маршрутною мережею, 85% перевізників, - каже голова Вінницької обласної організації перевізників Андрій Ковальов.
В зв'язку цим частина перевізників звертається до міського голови з проханням врахувати їх пропозиції при остаточному затверджені нової схеми руху громадського транспорту. Свої пропозиції вони виклали у відритому листі до міського голови.
Головна теза звернення - тимчасового призупинити дію рішення виконкому Вінницької міської ради від 29.12.2012 №3245 "Про затвердження мережі автобусних маршрутів" і створити робочу групу з цього питання.
Водночас, за даними міської ради, працювати за новою схемою уже погодились більше 230 перевізників.

Текст листа.
Вінницькому міському Голові
Гройсману В.Б.
21100, м. Вінниця, вул. Соборна, 59
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ.
Шановний Володимире Борисовичу!
Згідно рішення загальних зборів "Вінницької обласної асоціації перевізників" та ГО "Маршрут" зі складу діючих перевізників працюючих на маршрутах міста в кількості 250 осіб, які були проведенні 16.01.2012 просимо Вас тимчасового призупинити дію рішення виконкому Вінницької міської ради від 29.12.2012 №3245 "Про затвердження мережі автобусних маршрутів" і створити робочу групу в склад якої включити делегованих перевізниками міста представників, спеціалістів Політехнічного університету, профільних громадських організацій в галузі транспорту, представників квартальних комітетів , органів Державтоінспекції, Укртрансінспекції, департаменту транспорту міської ради, студентського парламенту Вінниччини та всіх зацікавлених представників громадськості . Основні питання які хвилюють перевізників: соціально-економічні наслідки від прийняття оптимізації транспортної мережі міста Вінниці та майбутній конкурс на пасажирські перевезення в режимі маршрутного таксі.

Читайте також:
У Вінниці зникне половина маршрутів, серед них, 35, 21, 61, та інші
Чим будемо добиратись? Маршруток у Вінниці буде вдвічі менше
Перевізники Вінниці коментують звинувачення в корупції

 

Відео дня
Коментарі (31)
  • Anonymous

    Да, Гройсмана на вила! Бо й мiй маршрут закривае!
  • Anonymous

    Маршрутчики оборзели только про свое бабло и думают

    Anonymous reply Anonymous

    Если бы Вам сказали, что со след. месяца вы лишаетесь работы и дохода для семьи, о чем бы вы думали, наверно об искусстве. Люди хотят работать, а я хочу, чтоб они работали, мне нужны их услуги, как потребителю.
  • Anonymous

    Подумать только, эти уродики мало того, что подняли руку на население всего города, которому призваны служить, так они еще и пришли сюда создавать общественое мнение своими убогими комментариями! Это невиданная подлость, господа админресурсники! Аппетиты хорошего мальчимка из хорошей семьи растут не по дням а почасам? Ему неприятно, что кто-то в этом городе вункционирует без его благословления? Гройсману на следующих выборах мое тввердое избирательское нет.

    Anonymous reply Anonymous

    А ты вообще кто такой?

    Anonymous reply Anonymous

    Фигасе, у нас уже школьники голосуют... А мамка на выборы отпустит с такими оценками по русскому?
  • Anonymous

    Группа поддержки маршрута №35 http://vkontakte.ru/number_35

    Anonymous reply Anonymous

    Поддержим хозяина маршрута № 35 Вову Продиуса (желательно материально) !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up