Владислав, який захищав дівчат і отримав ножові поранення, каже: стікав кров’ю

Владислав, який захищав дівчат і отримав ножові поранення, каже: стікав кров’ю
Легкими тілесними кваліфікували правоохоронці поранення, отримані мешканцем Вишеньки від озброєного ножем п’яного, що чіплявся до дівчат. Хлопець за них вступився. Каже, побачив ніж і хотів його вирвати.

Про бійку 20-річного хлопця із озброєним чоловіком 20minut.ua повідомляв вчора, 16 жовтня. Нагадаємо, під будинком на Вишеньці тамтешній мешканець вступився за дівчат, до яких чіплявся незнайомий йому нетверезий чоловік.
Як інформували у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, нападника, що кілька разів поранив у плече та стегно захисника, спіймав найближчий патруль невдовзі після інциденту. Поранений в лікарні. Озброєний – дає свідчення в міліції.
І ось редакція отримала повідомлення від травмованого юнака. Владислав написав, що він бачив ніж і хотів його вирвати. Тобто свідомо пішов на ризик, аби захисти знайомих йому дівчат. П’яний наздоганяв їх з ножем у руках. Він кинувся на допомогу.
- Я стояв біля свого під’їзду, а мій друг пішов в магазин. Побачив як невідомий чіпляється до наших знайомих дівчат. Він витягнув ніж, почав махати ним. Дівчата почали тікати - він за ними, - пише Владислав. - Я побачив цю картину, підбіг до нього ззаду та намагався забрати ніж. Тоді й отримав поранення. Зразу не відчув цього. Дійшов до під’їзду, почав підійматися додому та втрачати свідомість через велику кровотечу. Мій приятель дотягнув мене.
Новина про події під будинком на Вишеньці не залишила байдужими читачів нашого сайту. Вінничани обурюються, що інкримінують затриманому легкий злочин, за який найсуворіше покарання - лишень виправні роботи.   
- Мого колишнього співробітника колись наркоман поранив, - пише читач в коментарях. – Він навіть не звертався в міліцію, попросив допомоги в інших людей. Не знаю точно скільки потім наркоман заплатив і що йому довелося для цього продати, але одногрупник залишився задоволений сумою компенсації. Резюме: це лютий п..., що люди звертаються до бандюків, щоб покарати винного, тому що на правоохоронні органи не розраховують. Зараз я прекрасно розумію, чому не розраховують.
В міліції 20minut.ua пояснили: кримінальні провадження, які відкриваються за фактом – це попередня кваліфікація. В процесі розслідування травмувань можуть змінити статтю відповідальності. Вона залежить від висновків експертизи, яка проводиться після лікування пораненого.
Для визначення ступеня тяжкості поранень, як роз’яснили докладніше приватні адвокати, враховують, зокрема, час лікування потерпілого і наскільки отримані травми вплинули на його працездатність. Якщо поранений пішов з лікарні поправлятися додому (не відлежав 21 день), тілесних ушкоджень середньої тяжкості йому не встановлять. В такому випадку вимагати суворішого покарання для кривдника людина не зможе. Тож експерти радять не відмовлятися від стаціонару до повного одужання.  

Про реальну судову справу, коли за легкі тілесні ушкодження вінничанина притягнули до кримінальної відповідальності, читайте найближчим часом у рубриці Кримінал:

На синцях вінничанки держава заробила 850 гривень

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    У*д бежал за девченками или за другом???
  • Anonymous

    Урод бежал за девченками или за другом???
  • Anonymous

    Сами вы "мешканцi Вишеньки" - пацан настоящий герой. 95% читателей зассали бы на его месте
  • Anonymous

    согласна! там уже на 2 день сходишь с ума
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up