Біля Книжки, де проходить альтернативне засідання ОДА, напали на журналістів

Біля Книжки, де проходить альтернативне засідання ОДА, напали на журналістів
На журналістів RIA та "20хвилин" Олександра Столярова та Антона Булгакова напали біля Книжки, куди вони пішли, щоб висвітити альтернативне засідання ОДА, яке проводить Мовчан.

Спочатку журналісти дізналися, що немов би у Книжці мають засідати голови районих адміністрацій та депутати облради від Партії Регіонів. Вони направилися туди. На першому поверсі Книжки міліціонери сказали їм, що ніяке засідання не відбувається. Але обійшовши будівлю ззаду, вони побачили, що депутати паркують авто і заходять через чорний вхід - на цокольний поверх, де знаходиться відділення Міндоходів. 

Журналісти зайшли за депутатами, але їх не пустили. Незважаючи на те, що вони начепили  прес-бейджі, а також тримали в руках фотоапарати на них напали. Столяров отримав два удари у лице, Булгаков - один удар. Все відбувалося дуже стрімко. З журналістами був також активіст Андрій, який стверджує, що той хто їх бив мав на піджаку депутатський значок.
Журналісти стали тікати, за ними помчалися охоронці депутатів. Відірватись від останіх вдалося лише на території лікарні Пирогова. 

В одному із нападників впізнали голову Жмеринської райдержадміністрації Юрія Твердохліба.

Відео дня
> Читайте також:
Вінничани штурмують обласну адміністрацію. Всередині - газ
Вінницька ОДА утримується людьми. Оголошено створення комітетів Народної ради
Губернатор Вінницької області Мовчан заявив, що не піде у відставку
У захопленому приміщенні Вінницької облдержадміністрації формуються загони самооборони
Фоторепортаж із захопленої вінницької ОДА
Як вінничани захоплювали Вінницьку обласну Раду
Захоплення Вінницької ОДА: Активісти використовували вогнегасники і газові балончики, міліція - лише оборонялася (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Під час захоплення обласної адміністрації побили 15 правоохоронців
Кілька сотень активістів збираються стерегти Вінницьку ОДА вночі. Потрібні їжа, дрова та бочки
Завтра Народна рада скликає всеобласні збори депутатів у приміщенні Вінницької ОДА
Революціонери обживаються у захопленій ОДА: прибирають, готують їжу та поливають водою сніг
Вход в обл.совет свободен. Заходите посмотреть и погреться (ВИДЕО)
Вінницьку облраду захоплювали "бойовики" з західних областей?
В захопленій Вінницькій ОДА люди переночували спокійно. Хоча без провокацій не обійшлось
Вінницька Народна Рада оголосила регіоналів та комуністів у Вінниці поза законом
Захоплена ОДА: Міліція навіть близько не підходить



 

 


 

 

 

Коментарі (39)
  • Anonymous

    Може,готує "Петровича"?
  • Anonymous

    Могли б взять пару активистов с собой для защщити!!!!
  • Anonymous

    левадний чому ,до речі мовчить ? де цей ,"Незалежний"?
  • Anonymous

    Правда про Події в Україні ONLINE: “Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch “Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch “UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу http://ukrstream.tv/ ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up