Перші зміни в маршрутному питанні: нічний маршрут Вишенька-вокзал

Перші зміни в маршрутному питанні: нічний маршрут Вишенька-вокзал
З 23 лютого дістатись з Вишеньки на залізничний вокзал і навпаки в нічий час можна буде новим маршрутом №25Н. На відміну від існуючого сьогодні 35-маршруту, новий курсуватиме не цілодобово, а тільки з десятої вечора до шостої ранку.

Такі зміни до свого попереднього рішення від 29 грудня 2011 року “Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування” вніс сьогодні виконком міської ради.
Всього мерія ухвалила дев’ять поправок до попереднього рішення. В результаті прийнятих змін, кількість маршрутів в режимі маршрутних таксі не змінюється (крім уже згаданого маршруту №25Н). А кількість авто на маршрутах, які з’являться з 23 лютого збільшується на 19. З них, 12 машин працюватимуть на маршруті №25 Н.
- Після оприлюднення в засобах масової інформації нової маршрутної мережі до департаменту звернулись автомобільні перевізники з пропозиціями про внесення змін до деяких нових автобусних маршрутів, - повідомив директор департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міськради Олексій Пидоченко. – Ці зміни, мають сприяти більш ефективній роботі маршрутів, які будуть більш зручними для пасажирів. Зміни стосуються шляху проходження маршрутів або кількості транспортних засобів.

Основні зміни, затверджені виконкомом міськради
1) Змінюється шлях проходження нового маршруту № 5А «П’ятничани – пл. Гагаріна». Замість проходження навколо парку ім. Горького пропонується маршрут пустити по вулицях Театральній та Пирогова до лікарні ім. Пирогова, де є можливість організувати розворот автобусів.
2) Таким же чином змінюється шлях проходження маршруту № 11А «вул. Ботанічна – пл. Гагаріна».
3) Маршрут № 8Б «вул. Бучми – пл. Перемоги» про продовжується до вул. О.Кобилянської (П’ятничани). Ці зміни пропонуються тому, що сьогодні на існуючому маршруті № 52 «П’ятничани – вул. Бучми», який повністю перекриває новий маршрут № 8Б, працюють три автобуси, договори на які закінчуються в 2013 році. Із-за різної довжини цих маршрутів майже неможливо ув’язати графіки роботи автобусів для забезпечення їх рівномірного руху. В зв’язку із продовженням маршруту пропонується кількість автобусів збільшити з 4-х одиниць до 8.
4) Маршрут № 13А «Барське шосе – 600-річчя» замінюється на маршрут «Барське шосе – вул. Свердлова» зі шляхом проходження по вулицях: Барське шосе – Квятека – Порика – 600-річчя – 30-річчя Перемоги – академіка Ющенка – Зодчих – Свердлова до розворотного кільця тролейбусної лінії та збільшити кількість мікроавтобусів з 4 до 6 одиниць.
5) В зв’язку з тим, що по вул. К.Маркса проходить лише один маршрут № 3, а в цьому районі розташовані різні установи та заклади, змінюється шлях проходження маршруту № 17Б «Хмельницьке шосе – вул. Лугова». Замість вулиць Немирівське шосе – Чехова пропонується рух автобусів організувати по вулиці К.Маркса, а в зв’язку з незначним пасажиропотоком по вулиці В. Інтернаціоналістів її пропонується замінити на просп. Юності.
6) Змінюється шлях проходження маршруту № 20А. В зв’язку з тим, що по вулицях Ватутіна – Чехова – Немирівське шосе – Лебединського – Островського Київська (до вул. Чорновола) цей маршрут дублюється маршрутом № 45, вулицю Островського пропонується замінити на вулиці Привокзальна – Коцюбинського. Це забезпечить стабільність перевезень пасажирів на ділянці Немирівське шосе – Лебединського – Привокзальна.
7) На маршруті № 22А «Свердловський масив – Муніципальний ринок» в зв’язку зі складним профілем дороги на вулиці П.Осипенко її пропонується замінити на вул. Козицького.
8) На маршрутів № 1А «Педучилище – пл. Перемоги» кількість мікроавтобусів з 3-х одиниць збільшується до 4-х. Ці зміни запропоновані з метою забезпечення рівномірності руху автобусів на маршруті, т.к. на маршруті в звичайному режимі руху № 1 «Педучилище – Залізничний вокзал» передбачається робота 4-х автобусів муніципального автобусного парку.
9) На маршруті № 19А «Вишенька – вул. Чехова» кількість мікроавтобусів збільшується з 6 одиниць до 8.
10) Враховуючи, що сьогодні від залізничного вокзалу до Вишеньки здійснюються перевезення пасажирів вночі, до маршрутної мережі міста включається нічний автобусний маршрут в режимі маршрутного таксі № 25Н «Вишенька – Залізничний вокзал».

За словами міського голови Володимира Гройсмана – це перші, але, скоріш за все, не останні зміни.
 

Відео дня
Коментарі (49)
  • Степанцов Женя

    Вчора їхав в 25н приблизно в пів 5 ранку. Залишив гаманець BOGZ хто знайшов зателефонувати.. 0931438326
  • Людмила Ящук

    Доброго дня! чому зняли маршрут 16 б Меморіал визволення - зал вокзал? навіть оголошення не було!?? багато людей шоковані вийшовши вранці везти дітей в садочок і не дочекались!!! шкода вигідний маршрут був!!!! поварніть будь -ласка!!!!!!!!!
  • Людмила Ящук

    Доброго дня! чому зняли маршрут 16 б Меморіал визволення - зал вокзал? навіть оголошення не було!?? багато людей шоковані вийшовши вранці везти дітей в садочок і не дочекались!!! шкода вигідний маршрут був!!!! поварніть будь -ласка!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Я помню как ездили в то время - ужасно.Утром вставали в 5 часов, чтоб на на 8 на работу успеть.А в транспорт всунуться невозможно было ни в какой - просто беда и толчея жуткая.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up