Реальні свідки аварії на Келецькій зникли

Реальні свідки аварії на Келецькій зникли
Вже вдруге не з’явилися у суд давати свідчення працівники Державтоінспекції. Їх будуть надалі викликати... через генерала. А молода пара, яка їхала пасажирами в джипі підсудного, дійсно була. Її бачили інші свідки. Але у справі свідчень цих вінничан нема

Два судові засідання, в тому числі вчорашнє, 13 грудня, по справі за звинуваченням Олега Сестренського в порушенні правил дорожнього руху, що призвели до двох смертей, не відбулися через неявку свідків. Серед тих, що вдруге поспіль не з’явилися свідчити у суд, - чотири співробітники Державтоінспекції.
- Це ж працівники міліції, - наголошував на обох засіданнях, що не відбулися, представник матері підсудного і вимагав викликати цих свідків через керівництво управління внутрішніх справ.
Штраф за неявку
Суддя вирішив притягнути тих, що не з’явилися, до адміністративної відповідальності і направити постанову начальнику обласної міліції про примусове доставляння до суду правоохоронців, які оформляли першого травня аварію на перехресті вулиць Келецької та 40-річчя Перемоги. Їхні свідчення, як запланував суд, почують сторони вже наступного року, 10 січня.
- Бачу обурення потерпілих, тому поясню, хоча міг цього не робити, - сказав суддя Ленінського районного суду міста Вінниці Ярослав Іванченко. – Можна свідків і на завтра викликати, але навіть до міліції повідомлення дійде за добу. Маємо дати час на привід свідків. І врахуйте святкові дні. Люди можуть бути у від’їзді.
Пасажири зникли
З останніх свідчень важливими були розповіді вінничан, які бачили наслідки аварії і двох молодих людей біля машини підсудного. Нагадаємо, що Олег Сестренський розповів, що у вечір аварії підвозив пару незнайомих йому вінничан. Вони були в машині, коли сталося зіткнення джипа з «КIA», і могли прояснити ситуацію. Яка була швидкість джипа, чи була можливість уникнути зіткнення і двох смертей - водія «КІА» Алли Шелест та пішохода Алли Пацалюк.
Але ці пасажири зникли. Пішли з місця аварії, слідство їх не знайшло. На суді їх не буде. Через це потерпілі сумнівалися, чи була ця пара взагалі. Свідки кажуть – була. Не хочуть допомогти судовому слідству? Родичі загиблих Алл до останнього сподіваються, що реальні свідки аварії дадуть про себе знати і допоможуть суду.
А тим часом захист піддає сумніву швидкості, встановлені слідством. А це більше 100 кілометрів на годину у джипа, який мчав головною дорогою. Коли допитували експертів, дійшло до того, що спеціалісти однозначних відповідей не дали. Мовляв, швидкість могла бути меншою від тієї, які брали до розрахунків.
Допомоги не зміг
Водій, на очах у якого зіткнулися джип «Мерседес» і «КІА», бачив тільки удар, і як до нього їхала Алла Шелест. Він каже, що правил вона не порушувала, перевищити швидкість під час перетину головної дороги не могла, бо перед тим, як і він, зупинилася, щоб пропустити пішоходів на «зебрі». Але як швидко їхав «Мерседес», цей водій не бачив. Він стежив за своєю смугою руху.
- Я побачив, як вибухнула «КІА», взяв зі свого багажника вогнегасник і побіг допомагати, - розповідає чоловік. – Але ближче метрів 15 підійти не зміг. Все палало. Зрозумів, що нічим не допоможу. Повернувся до свого авто.
Нагадаємо, що сторона захисту намагається довести – спричинила аварію Алла Шелест, бо виїхала на головну дорогу. Мовляв, у її крові експертиза виявила 1,4 проміле алкоголю.
Винуватять мертву
Друзі загиблої жінки-водія, з якими вона відпочивала того вечора на дачі за містом, на суді розповідали, що Алла не пила у їхній компанії спиртного.
- Я на правах господаря пригощав усіх, але Аллі не наливав, тому що вона приїхала на машині. У нас правило: тому, хто за кермом, навіть не пропонувати, - казав свідок.
- Алла пила тільки мінеральну воду, - підтвердила його дружина.
А потерпілі досі не можуть зрозуміти, котре авто, джип чи «КІА», збило пішохода. Від експерта, викликаного в якості свідка, родичі Алли Пацалюк почули таке:
- Скоріше за все пішохода збив автомобіль «КІА».
Щоправда, де саме знаходилася в момент аварії Алла Пацалюк, ніхто із заслуханих на суді свідків сказати не міг. Ніхто цієї жінки взагалі не бачив. Чули удар, бачили наслідки - і все. Але потерпілі чекають ще одного свідка, чоловіка, який тоді йшов разом з Аллою з роботи. Кажуть, він бачив усе. Але цей свідок також двічі на слухання не з’явився.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (55)
  • Anonymous

    а раком походу твоё любимое занятие!!!интеллектуалы не доделанные)))))))))))))олежка интеллектуал))))))))))))))))просто анекдот,быдло оно и в африке быдло.а деньги свои сложи в трубочку и засунь себе по гланды.крыса засцанная

    Anonymous reply Anonymous

    Каждый видит свое отражение в зеркале, а потом выливает наружу. У кого что болит, тот о том и говорит...

    Anonymous reply Anonymous

    ещё один бредонос!ты придурок почитай что ты пишешь!какая то типа философия.ты вообще о чём придурок.я говорю факт кому тут твоя лирика нужна.зеркало смени если у тебя проблемы.недомерок

    Anonymous reply Anonymous

    Недостаток ума не надо компенсировать хамством. Обидеть может только равный, а ты мне не ровня, мозгов маловато

    Anonymous reply Anonymous

    ))))))))))))))))))ты всё опять про себя!!!про твой ум вопросов нет ты просто высшая раса)))))))))))))про ум должны говорить люди а ты петушок себя само хвалишь))))))))))))))))))))так политься только чмо тебя обидеть и в мыслях не было,тебя уже жизнь обидела,ну раз пишешь значит обиделось,ну обиженных и туда и сюда,так что ты крепчай!!!у меня твоя писанина вызывает только улыбку,такие рассуждения присущи только ущербным,логика напрочь отсутствует.просто балобол прячущий за мониторам и всё просто 0развевайся неуч!

    Anonymous reply Anonymous

    По ходу у edissonа словесная нефтескважина иссякла?

    Anonymous reply Anonymous

    у тебя скважины и не было.пешка галимая.иди воруй.крыса
  • Anonymous

    Уродами не рождаются а становятся. Жестокость - одна из причин которая делает из людей уродов. Наличие денег, свободы,безнаказанности позволила Олегу набухаться и вляпаться в ето ДТП. Нет совсем или мало статей когда человек отработав смену у станка или на стройке прорабом сел на 320 мерс и поехал искать приключения на свою жопу или дедушка получил пенсию в 65 лет и поехал бухать с девками в сауну. Зато газета гордится пенсионером в 31 год который тяжело трудился в милиции (умственно и физичеки), некоторые только мед заканчивают и им еще впахивать лет 30-40. Власть, деньги и неуважение одного человека к другому пораждает моральных уродов. Жесткая нехватка денег у молодежи и необоснованое наличие денег у мажоров причина многих преступлений как одних так и других.

    Anonymous reply Anonymous

    Ну да, только один edisson самый умный здесь. Твой литературный слог и нормы литературного языка просто ШОКИРУЮТ Украину. И ты еще пишешь про чей то интеллект. Деточка твой уровень IQ - 0,0%

    Anonymous reply Anonymous

    Не тебе лошьё судить о моём интеллекте,если мама тебе купила диплом это ничего не значит!проста правда везде колит!!!ну про развитие вашего дружка просто по глазам любой психолог скажет,что дегенерат!!! Вас быдло хоть в версачи хоть в диор,за километр видно что быдло!а в шоке не с меня а что находятся такие как вы недалёкие кто защищает такую мразь как олежка и его мамочка!!!которые даже не раскаиваються в содеянном и всеми способами пытаются откупиться.только хрен вам!что тут что там достанем.интеллигентные вы наши)))))))))))

    Anonymous reply Anonymous

    edisson все и так всем понятно чего ты тут распинаешься - за бабки. Тебе до Олега как до Америки ползти раком. Ты ему даже в подметки не годишься. А судя по твоему словесному запасу (матершиных слов) ТЫ - Генетически модифицированный организм который воспитывался с гербицидами.

    Anonymous reply Anonymous

    всем это кому тебе!!!!!!!!!!а кто бабки платит интересно)))))))))какой же деревянный!!!!!!!!!!!!не дай Бог до олежки ползти,нигде не работал интеллекта 0,всё за юпку прячется,лошара,там морда и глаза дегенирата.а ты ублюдок за что пишешь,жёнушка или дружок дегенерата!за деньги )))))))))))))))каким надо быть придурком хотя чему удивляться!а кто будет платить хоть скажи что бы тут писать чмырина!!!!это вы конченые всё за бабки меряете.а я просто знал погибших и вас уперей буду рвать!)))))))))))))))))))да в энциклопедии скопировал фразу)))))))))))))))а кто вы такие черти что бы к вам литературные слова подбирать, я что здесь на форуме стихов придурок!!!вот тебе до моего запаса ползти и ползти.а что слабо на суде встретиться,расскажешь мне в лицо всё ,литератор конченный!!!
  • Anonymous

    Едисон, почитай что ты пишешь? ты наверное идиот. Не обзывай людей. Научись писать без ошибок и не воняй.

    Anonymous reply Anonymous

    ты чертяка на суд приходи!я пишу то что на самом деле есть.а вы просто жалкие типа друзья этого черта.а на ошибки мне пофиг образованный нашелся,главное суть доходит!!!!!!!!идиот это твоя фамилия ублюдок!!!воняй))))))))))))))детский садик может это жёнушка конченого пишет на неё похоже.ублюдки недоразвитые!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    вообще вы все черти просто представ те на том месте свою мать сестру или девушку.!!!!!!!!!!!!!!!и всё больше ничего не надо!!!!!!!!!!!!!и все свои заборы сразу по закрываете.что то вас изначально и не видно и не слышно было.а сейчас петушки по вылезали,когда мамочка урода стала доставать!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Обратись в психиатрическую больницу, доктор сказал больным не удивляться

    Anonymous reply Anonymous

    доктор сказал что пока таких дятлов как вы не вылечит больше никого брать не будет!детский садик,иди на х......стрелять вас мажоров и вешать что бы сцали под себя.

    Anonymous reply Anonymous

    edisson!!! Когда Бог раздавал людям ум, ты стоял в очереди за колбасой...

    Anonymous reply Anonymous

    )))))))))))))))))))))))просто усцаться можно как смешно.ты ещё про Айболита расскажи.ущербный!так смешно и самое главное новое никогда такого не слышал с 3класа!!!!!!!!!!!!!!!интеллект как у мусоров 0.такое и у олежки.по глазам видно дегенерат!!!давай пересечёмся я тебя в очередь пристрою чмо

    Anonymous reply Anonymous

    К страшным последствиям привели неадекватные действия пьяного водителя КИА.

    Anonymous reply Anonymous

    к страшным последствиям привело рождения такой твари как олежка конченый.жёнушка полюбе пишет.пусть только на лагерь поедет хоть на годик)))))как нормальный человек такое писать может.Последствия,этот пида.....ехал ПЬЯНЫЙ,ВКУРЕНЫЙ,БЕЗ ПРАВ,140КМ,И как конченая крыса УБЕЖАЛ!И ДАЖЕ НЕ РАСКАЕВАЕТЬСЯ!что ты пишешь ублюдина.сядет выйдет всё равно ответит!!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Аварию спровоцировали как водитель мерса, который низко летел пьяный, так и водитель КИА который выехал на перекресток. Степень вины устанавливать суду. Но смерть 2 людей --за это должен отвечать Олег однозначно, так как его неадекватные действия привели к таким страшным последствиям. edisson - я не могу понять откуда у Вас такая ненависть к людям, которых Вы не знаете. Название статьи - не призывает людей к самосуду над Олегом, а призывает людей свидетелей ДТП, помочь суду обьективно определить степень вины Олега (обкуреного водилы). Свидетель - который оставил свой комментарий и тел людей которые могут помочь следствию сделал максимум для достижения справедливости. А дальше все в руках правосудия

    Anonymous reply Anonymous

    Комментариев много и не безразличных тоже, только осталось позвонить и договориться про явку свидетелей в суде. Хорош болтать.

    Anonymous reply Anonymous

    Боб ты походу вчера родился.я ненавижу конченых мажоров которые сами по себе полные нули а как что то случиться за мамочку прячутся, а те пошляют!!!!а за такое отвечать надо всегда.какое следствие тут идёт речь только об одном возьмут деньги судьи или побояться!вот и всё,всё очень просто,дело то пустековое!!!!что бы там черти не писали,один из участников своей жизнью уже поплатился!а этот чёрт разве мало нарушил что бы ему не думая 10дать!!!!!!!!!по закону,только законы у нас дырявее,и пока судьи будут мзду брать так будет всегда.и эти конченые мажоры будут давить людей!!!людей которых я не знаю???????таких (людей )я хорошо знаю,это людишки,быдло которое просто наваровало.,а теперь думают что мир крутиться вокруг них.а с этим бычарой и так разберутся.не здесь так на зоне!!!ответит он по любе!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up