Біля Книжки, де проходить альтернативне засідання ОДА, напали на журналістів

Біля Книжки, де проходить альтернативне засідання ОДА, напали на журналістів
На журналістів RIA та "20хвилин" Олександра Столярова та Антона Булгакова напали біля Книжки, куди вони пішли, щоб висвітити альтернативне засідання ОДА, яке проводить Мовчан.

Спочатку журналісти дізналися, що немов би у Книжці мають засідати голови районих адміністрацій та депутати облради від Партії Регіонів. Вони направилися туди. На першому поверсі Книжки міліціонери сказали їм, що ніяке засідання не відбувається. Але обійшовши будівлю ззаду, вони побачили, що депутати паркують авто і заходять через чорний вхід - на цокольний поверх, де знаходиться відділення Міндоходів. 

Журналісти зайшли за депутатами, але їх не пустили. Незважаючи на те, що вони начепили  прес-бейджі, а також тримали в руках фотоапарати на них напали. Столяров отримав два удари у лице, Булгаков - один удар. Все відбувалося дуже стрімко. З журналістами був також активіст Андрій, який стверджує, що той хто їх бив мав на піджаку депутатський значок.
Журналісти стали тікати, за ними помчалися охоронці депутатів. Відірватись від останіх вдалося лише на території лікарні Пирогова. 

В одному із нападників впізнали голову Жмеринської райдержадміністрації Юрія Твердохліба.

Відео дня
> Читайте також:
Вінничани штурмують обласну адміністрацію. Всередині - газ
Вінницька ОДА утримується людьми. Оголошено створення комітетів Народної ради
Губернатор Вінницької області Мовчан заявив, що не піде у відставку
У захопленому приміщенні Вінницької облдержадміністрації формуються загони самооборони
Фоторепортаж із захопленої вінницької ОДА
Як вінничани захоплювали Вінницьку обласну Раду
Захоплення Вінницької ОДА: Активісти використовували вогнегасники і газові балончики, міліція - лише оборонялася (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Під час захоплення обласної адміністрації побили 15 правоохоронців
Кілька сотень активістів збираються стерегти Вінницьку ОДА вночі. Потрібні їжа, дрова та бочки
Завтра Народна рада скликає всеобласні збори депутатів у приміщенні Вінницької ОДА
Революціонери обживаються у захопленій ОДА: прибирають, готують їжу та поливають водою сніг
Вход в обл.совет свободен. Заходите посмотреть и погреться (ВИДЕО)
Вінницьку облраду захоплювали "бойовики" з західних областей?
В захопленій Вінницькій ОДА люди переночували спокійно. Хоча без провокацій не обійшлось
Вінницька Народна Рада оголосила регіоналів та комуністів у Вінниці поза законом
Захоплена ОДА: Міліція навіть близько не підходить



 

 


 

 

 

Коментарі (39)
  • Anonymous

    Може,готує "Петровича"?
  • Anonymous

    Могли б взять пару активистов с собой для защщити!!!!
  • Anonymous

    левадний чому ,до речі мовчить ? де цей ,"Незалежний"?
  • Anonymous

    Правда про Події в Україні ONLINE: “Громадське Телебачення” - у прямому ефірі зараз http://www.youtube.com/user/HromadskeTV?feature=watch “Еспресо T.V.” - Пряма Траснляція http://www.youtube.com/user/espresotv?feature=watch “UkrStream.TV” - Інтернет-камери з Майдану та вул. Грушевського вживу http://ukrstream.tv/ ПОШИРЮЙТЕ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ ДАЛІ !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up