Віктор Янукович у Вінниці відвідав дитячий садочок у мікрорайоні "Поділля"

Віктор Янукович у Вінниці відвідав дитячий садочок у мікрорайоні  "Поділля"
Під час робочої поїздки на Вінниччину Президент України Віктор Янукович відвідав дошкільний навчальний заклад № 7 «Подоляночка» міста Вінниці.

За повідомленням прес-служби президента, Віктор Янукович відвідав одну з груп, спортивний зал, а також подивився музичний виступ дітей.

Президент подарував закладу інтерактивну дошку. У відповідь діти вручили Віктору Януковичу подарунок.

Довідка. У жовтні 2012 року новий дошкільний навчальний заклад № 7 передали у комунальну власність міста Вінниці. В експлуатацію його ввели у грудні 2012 року. 

Відео дня
> Дитячий садок розрахований на 280 місць. У закладі працюють 37 педагогів і 30 чоловік обслуговуючого персоналу, налічується 15 груп дітей загального розвитку. 

 

Нагадаємо, останній раз Янукович був у Вінниці два роки тому. Тоді він мав ознайомитися з роботою агропереробного підприємства та життям мешканців райцентру області. Але відвідав тільки Вінницю.

Читайте також:
Щоб не побити свої джипи на жахливій дорозі, Янукович відправив їх до Вінниці потягом

ПЕТРОВИЧ: К нам приедет, к нам приедет...

Комунальники прибирають Вінницю після зими та готуються до приїзду Януковича

Міліція у Вінниці стоїть через кожні 50-100 метрів та на перехрестях - чекають Януковича

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Правильно пишеться не "президент подарував закладу інтерактивну дошку", а "президент подарував закладу інтерактивну дошку, придбану за гроші платників податків, тобто за Ваші гроші, любі читачі".
  • Anonymous

    Где фото, супержурналисты???

    Anonymous reply Anonymous

    А навіщо? Я вже всрався від лютої ненависті!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:31 У Вінниці розробили «Дорожню карту Захисника» для допомоги ветеранам 14:19 Сьогодні — День вишиванки. Народний репортаж із соцмереж вінничан до свята play_circle_filled photo_camera 14:00 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 13:21 «Взірець безмежної любові»: презентували книгу про Героя України Дмитра Майбороду Від читача 10:21 «Шахрай у Вінниці: Як лікар-інтерн кинув місцевих на гроші?» 12:33 Він загинув, рятуючи побратимів: спогади героя з Вінниччини Віталія Шевчука 12:07 На Вінниччині за добу сталося дві пожежі: вогонь знищив будинок та гараж з майном 11:01 Вінницький хірург у прифронтовому госпіталі врятував життя воїна з тяжким пораненням photo_camera 11:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів (партнерський проєкт) 10:11 «Хлопці, якщо це станеться, поховайте мене біля Миколи». Донечка просить присвоїти татові Героя України 09:51 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:05 У Вінниці роздавали продуктові набори багатодітним сім'ям 09:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:21 Сьогодні вітаємо Аркадія та Федора. Історія, заборони та прикмети 16 травня 06:01 Погодинні відключення світла на Вінниччині: оприлюднили список черг на знеструмлення 21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up