Найкращу жінку-керівника шукають у Тернополі

Найкращу жінку-керівника шукають у Тернополі
Обрати найкращу жінку-керівника із двадцятки претенденток пропонує тернополянам Медіа Корпорація RIA. Акцію присвятили святу 8 Березня.

Голосування завершено.

Переможця обрано.

Всі голоси зараховані до 23:59год 04.03.2012р.

Відео дня
>Голоси отримані після 23:59год не враховуються.
 

Допомогти претенденткам здобути перемогу у новому конкурсі, як завжди, просто – кращих визначатимете ви, голосуючи на сайті 20 minut.ua, та журі із відомих у Тернополі чоловіків. Голосування триватиме з 21 лютого до 4 березня включно.

- У нашому місті є надзвичайно багато талановитих, професійних, ефективних, і водночас добрих, чуйних керівників-жінок, - каже керівник промо-відділу Наталія Рибак. - Саме тому, Медіа Корпорація RIA проводить акцію, спрямовану на висвітлення неабияких здібностей, що виявляють жінки в управлінні людьми. Така акція, до речі, для Тернополя – новинка. 

Учасниць для нового конкурсу відібрала редколегія. Протягом трьох тижнів ви дізнаватиметесь про них зі сторінок газети “20 хвилин” та сайту 20minut.ua.

- Порівнявши рейтинг, який отримаємо через голосування на сайті, та рейтинг, який складе журі, й визначимо трьох лідерів із двадцятки, - додає Наталія Рибак. - Рейтинг опублікуємо у наших газетах. 

Після визначення переможниць усіх учасниць запросять на урочисту церемонію нагородження у ресторан.

Свято відбудеться 07 березня. Особисті запрошення на свято з детальнішою інформацією, усім конкурсанткам будуть вручені за декілька днів до свята.

 

 

Партнер свята:

                                                            

 

                               

                                 

 

 
1. Осадко Ганна Володимирівна  2. Байрак Світлана Василівна
   
 3. Оксана Бачинська  4. Білінська Тетяна Мирославівна
   
 5. Побер Дар’я Сергіївнa  6. Ірина Тарашевська
   
 7. Левенець Наталя Іванівна  8. Любов Гринчишин
   
 9. Любов Гриневич Борисяк  10. Пешкова Олександра Володимирівна
   
 11. Римар Лариса Іванівна  12. Ружена Ігорівна Волянська
   
 13. Секелик Наталія Данилівна  14 Колодій Тетяна Василівна
   
 15. Чубак Тетяна   16. Винокур Юлія Миколаївна
   
 17. Кізім Ольга Анатоліївна  18. Дарія Чубата
   
 19. Євчук Тетяна  20. Копанійчук Світлана Степанівна
   
 Як журі обирало жінок-керівників  
 Фото, відео з церемонії нагородження  
   
   
   
   
   
   
   

 

Коментарі (40)
  • Anonymous

    Це быльше похоже на конкурс "Хто має крутіших хакерів для накрутки голосів"!
  • Anonymous

    Гадаю,наступним мером буде жінка.Кількість голосів за п.Чубак вражає!Якщо тут чесно голосують,то їй треба йти на наступні вибори.

    Anonymous reply Anonymous

    ага , але спочатку привести себе в порядок , бо картинка дуже не відповідає тому, що є насправді ...
  • Anonymous

    Дивно, що у вашу компанію справді достойних жінок потрапила Римар. Адже вона нічого, крім піару для себе, для області не зробила. Невдаха-дириґент дбає тільки про власну карёєру і не злазить з телеекранів. Для нас було шоком побачити у списку претенденток Л. Римар. Невже вона купила у вашій солідній газеті місце для своєї персони. Запитайте думку про неї в її колег з УНП, і вони вам відкриють очі. Як тепер легко можна стати популярною, діловою... завдяки вашій газеті, нічого не зробивши на справді.
  • Anonymous

    .....переглянувши кандидатів та кількість голосів відданих за них винає думка , що Т. Чубак треба йти на мерське крісло, бо така кількість голосів - це - нереально........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up